R. B. 2020.01.08 10:00 Frissítve: 2020.01.12 20:42

NB II: a Vasas a rivális védőjével erősített – hivatalos

Az NB II-ben szereplő Vasas FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Csató Martint, az FC Csákvár labdarúgóját. Az angyalföldiek átigazolási díj ellenében szerezték meg a 25 esztendős középhátvédet.

 

A korábbi korosztályos válogatott futballista négy évre szóló megállapodást kötött új csapatával, amely a télen már szerződtette Vernes Richárdot, Jova Leventét, Hidi M. Sándort és Ujvárosi Ádámot.

A tabellán a negyedik helyen álló, a Vasasnál az ősszel három ponttal többet gyűjtő csákváriak közleménye szerint a Vasas kivásárolta a belső védőt a szerződéséből.

Csató – akinek édesapja, Csató Sándor több mint 350 élvonalbeli meccsen játszott a Békéscsaba, a Győr és a Videoton színeiben – korábban szerepelt a Videotonban, a Győri ETO-ban, Mezőkövesden, Siófokon és Dorogon. A nyáron írt alá a Csákvárhoz, amelynek színeiben az ősszel 18 NB II-es bajnoki mérkőzésen lépett pályára – rendre kezdőként.

„Óriási boldogsággal töltött el, amikor megkeresett a Vasas
– nyilatkozta a vasasfc.hu-nak Csató Martin. Jól éreztem magam Csákváron, szerettem ott futballozni, de egy olyan klubnak, amely Magyarországon ekkora tradícióval rendelkezik, nem lehet nemet mondani. Köszönöm a Vasas vezetésének és a csákvári klubnak is, hogy lehetővé tették a szerződés létrejöttét. Tudom, hogy tizenegy pont a lemaradás, azonban szeretnék olyan munkát nyújtani, mellyel együtt visszajuttatjuk a csapatot oda, ahová való, az első osztályba. Tisztában vagyok azzal, hogy mit jelent a Vasas család fogalma, hiszen szerepeltem már háromezer Vasas-szurkoló előtt. Nagyon felemelő érzés lenne újra így játszani, de már a Vasas színeiben. Bízom benne, hogy eljön ez a pillanat!”2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.

2020.01.30 15:45:49

Labdarúgó NB II F. B., P. Gy.

NB II-ES FELVEZETÉS. Új edzővel, korábbi válogatott játékossal harcol a kiesés ellen a Haladás • Zsóri Budaörsön is bizonyíthat • Támadókkal erősített a Csaba.