NB II: a válogatott középpályás aláírt Gyirmótra – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.04. 16:31
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót közösségi oldalán közölte, hogy szerződtette Koltai Tamást. A 12-szeres válogatott középpályás fél plusz egy évre írt alá a második liga listavezetőjéhez.

Mint arról beszámoltunk, Koltai Tamás egy ideje már a Gyirmóttal edzett, leigazolása csak idő kérdése volt. Erre hétfőn került sor, a rutinos futballista fél plusz egy évre írt alá.Mint arról beszámoltunk, Koltai Tamás egy ideje már a Gyirmóttal edzett, leigazolása csak idő kérdése volt. Erre hétfőn került sor, a rutinos futballista fél plusz egy évre írt alá.

A 31 esztendős középpályás a Győri ETO-val 2013-ban NB I-es bajnoki címet szerzett, aztán Fehérvárra, majd Paksra igazolt. Tavaly nyáron Paksról tért vissza az ETO-hoz, ám decemberben megvált tőle nevelőegyesülete. 231 élvonalbeli bajnokin 33 gólt és 37 gólpasszt jegyzett.

A vasárnap a Balmazújvárost 4–0-ra legyőző Gyirmót 22 forduló után vezeti a bajnokságot, előnye két pont a Kaposvár előtt. Az együttes a hétvégén a Váchoz látogat, itt debütálhat Koltai Tamás is.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYIRMÓT FC GYŐRNÉL
Érkezők: Kamarás György
(Balmazújváros), Koltai Tamás (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Lipták Zoltán (Diósgyőri VTK, szabadon igazolhatóként)
Távozók:
Szalánszki Gergő (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Vólent Roland (Békéscsaba, szabadon

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik