NB II: a Szeged kölcsönvette a Mezőkövesd támadóját

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.07.30. 13:15
null
Takács Tamás kölcsönbe érkezett Szegedre (Fotó: Dömötör Csaba)
Az NB II hétvégi rajtjára készülő Szeged-Csanád Grosics Akadémia a hivatalos honlapján bejelentette három labdarúgó – Kóródi Nándor, Takács Tamás és Pejovics Danilo – szerződtetését, valamint közel áll Dobos Áron megszerzéséhez.

A Mezőkövesdtől érkező Takács Tamás egy évre kölcsönbe írt alá a szegediekhez. A 29 esztendős csatár az előző idényben 15 bajnoki meccsen játszott az NB I-ben a 4. helyen végző együttesben – ebből 13-szor csereként lépett pályára.

Az idén augusztusban 21. életévét betöltő Kóródi Nándor a 2019–2020-as évadban kölcsönben a Szeged játékosa volt (19 NB II-es mérkőzésen összesen nyolcszor talált be), s a Tisza-parti klub végleg megszerezte a Debreceni VSC támadóját. Kóródi hároméves szerződést kötött a Szegeddel.

A szabadkai származású Pejovics Danilónak lejárt a szerződése a Nyíregyházánál, így szabadon igazolható játékosként csatlakozott a szegediekhez, akikkel kettő plusz egy évre szóló megállapodást írt alá. A 22 éves védő a másodosztály legutóbbi kiírásában 14 összecsapáson szerepelt a Szpari színeiben.

A Szeged sajtótájékoztatót tartott a bajnokság kezdete előtt. Ezen elhangzott, hogy a klub közel áll ahhoz, hogy átigazolja Dobos Áront, a holland Fortuna Sittard 2000-es születésű játékosát, akinek édesapja, Dobos Barna a Szeged vezetőedzője. A fiatal labdarúgó a tavasszal kölcsönben az ETO FC Győr labdarúgója lett volna – ha a járvány nem szakítja félbe a bajnokságot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők:
Gréczi Márton (Békéscsaba), Kóródi Nándor (DVSC – kölcsön után végleg), Orosz Márk Erik (Hódmezővásárhely – kölcsönből vissza), Ódor Máté (Szeged-Csanád GA U19), Pejovics Danilo (szerb-magyar, Nyíregyháza – szabadon igazolhatóként), Simon Ádám (ETO FC Győr), Takács Tamás (Mezőkövesd – kölcsönbe),Varga Bence (MTK Budapest)
Távozók: Alekszics Branimir (szerb-magyar, ?), Andorka Péter (befejezte pályafutását), Koszó Balázs (?), Kuti Krisztián (?), Szántai Levente (befejezte pályafutását), Tóth Máté (Mezőkövesd – kölcsönből vissza), Vankó Imre (ETO FC Győr), Zvara Dávid (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik