nemzetisport.hu 2019.07.26 12:59 Frissítve: 2019.07.27 12:02

NB II: a Sampdoriától igazolt kapust a Siófok

A BFC Siófok másodosztályú labdarúgócsapata egy évre kölcsönbe megszerezte a Sampdoria 19 éves kapusát, Hutvágner Gergelyt.

 

Hutvágner Dunaharasztiban kezdte pályafutását, védett Szigetszentmiklóson, a Dalnoki Jenő Akadémián, az MTK-ban, majd a Vasas Kubala Akadémián.

2016 januárjában a Manchester Unitednél szerepelt próbajátékon, végül az olasz Sampdoria korosztályos csapatához igazolt. Három év alatt 42 mérkőzésen jutott szerephez az olasz klub fiataljainál, három alkalommal a Serie A-ban is leülhetett a kispadra.

„Nagyon örülök, hogy újra itthon védhetek. Ki kellett mennem három évre, hogy eljuthassak arra a szintre, ahol most tartok. Szerintem Siófokon megtalálom a helyem, ez nagyon jó ugródeszka. Mentális okokból, pszichológiai szempontból sokkal jobb itthon beleszokni a profi futballba, mint külföldön. Szakmai szempontból azt kaptam a Sampdoriánál, sőt még többet is, mint amit vártam! Fizikailag sikerült maximálisan összeszednem magam! Beszélek nyelveket, megtanultam olaszul, sok külföldi barátom lett” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Bencze Márk (Vitesse – Hollandia), Horváth Péter (Paks, kölcsön után végleg), Hutvágner Gergely (Sampdoria – Olaszország, kölcsönbe), Izing Martin (Kisvárda – kölcsön után végleg), Réti Patrik (Mol Fehérvár, kölcsön után végleg), Tajthy Tamás (ETO FC Győr)
Távozók: Fehér Zsolt (?), Gál Mátyás (Vasas), Medgyes Zoltán (Haladás – kölcsönből vissza), Tajti Norbert (?), Tóth Martin (Haladás – kölcsönből vissza)

2019.08.11 17:29:20

Labdarúgó NB II F. B.

A Haladás a ráadásban mentett pontot • Vereséggel búcsúzott (?) a Balmaz • Hibátlan a Csákvár és az ETO.

2019.08.07 17:27:26

Labdarúgó NB II F. B.

Nem bírt a Haladás a Siófokkal • Elmaradt az újabb Balmaz-csoda • Sitku a ráadásban döntött • Hármat vágott a Budafok.

2019.08.04 15:38:20

Labdarúgó NB II F. B.

Játszott a Balmaz, döntetlent ért el a Siófok ellen • Hármat vágott a Budafok • Otthon kapott ki a Csaba.

2019.08.02 15:06:55

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

A hajdúságiak mellett a Haladásnál és a Vácnál is kaotikus volt a nyár • Két újonc is erős lehet • Többre vágynak Dorogon és a Szparinál.