NB II: a Nyíregyháza három játékost szerződtetett a Fraditól

Vágólapra másolva!
2017.06.20. 16:41
null
Szűcs Mihály sportigazgató és a Szpari egyik új szerzeménye, Jova Levente (Fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Ferencvárostól érkező három új szerzeménye, Jova Levente, Csilus Tamás és Dragóner Filip egyaránt kétéves szerződést kötött a klubbal.

 

A Ferencváros korábbi kiváló középhátvédje, Dragóner Attila fia, Dragóner Filip kölcsönben már az előző szezonban is Nyíregyházán játszott, ahol 25 mérkőzésen öt gólt szerzett az NB II-ben. A Szpari most végleg megvásárolta a Fraditól a 19 éves támadót, aki két évre írt alá a nyírségi klubhoz.

Dragóner Filip nem egyedül érkezik a zöld-fehérektől, rajta kívül Csilus Tamás, és ahogy azt korábban már előrejeleztük, Jova Levente is Nyíregyházán folytatja pályafutását. Utóbbi két futballista szintén 2019-ig kötelezte el magát a Spartacushoz.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Gajdos Zsolt (Haladás, szabadon igazolhatóként), Papp Máté (Budaörs), Jova Levente (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Csilus Tamás (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben), Dragóner Filip (FTC, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Silye Erik (FTC, legutóbb soroksári kölcsönben)
Távozók: Dvorschák Gábor (lejár a szerződése), Pálinkás Gergő (lejár a szerződése), Perger Bence (lejár a szerződése), Törtei Tamás (visszavonul)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Harsányi Zoltán, Máté Péter, Tamási Zsolt, Tisza Tibor, Úr László, Vámos Márk

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik