nemzetisport.hu 2016.06.17 10:40 Frissítve: 2016.06.17 14:22

NB II: a kölcsönadott Calvente hosszabbított a Békéscsabával

A labdarúgó NB II-be visszacsúszó Békéscsaba nagy tervekkel vág neki a következő idénynek, melyben az a célja, hogy újra kiharcolja az NB I-be jutást.

 

A lila-fehérek honlapján három pontban ismertették a klubvezetők céljait: a gyors feljutás érdekében csak olyanok kerülhetnek a keretbe, akik készen állnak arra, hogy hatékonyan segítsenek; a saját nevelésű, tehetséges játékosokkal szerződést kötnek; a számításukat Békéscsabán megtalálók számára olyan megoldásra jutni, amely mindkét félnek megfelelő.

Ez utóbbi kategóriába tartozik a Haladáshoz kölcsönadott Ezequiel Calvente, aki egy évvel meghosszabbította a szerződését a lila-fehéreknél, és feljutás esetén az új idényben már ismét a békéscsabaiakat erősítheti.

Hasonlóképpen Vukasin Polekszics is kölcsönben folytatja, de feljutás esetén ő is visszamegy Békéscsabára.

Visszatérhet szülővárosába Kelemen Dávid, aki az előző szezonban Pakson szerepelt – ő egy évre kölcsönbe érkezhet –, Fábio továbbra is Békéscsabán futballozik, továbbá érkezett a támadó Urbin Péter, a középpályás Nagy István és a lila-fehéreknél készül a jövő héttől Ihrig-Farkas Sebestyén is.

Profi szerződést kötött Szélpál Norbert, Pilán Márkó és Huszár Gergő.

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.