HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.06.17 10:40 Frissítve: 2016.06.17 14:22

NB II: a kölcsönadott Calvente hosszabbított a Békéscsabával

A labdarúgó NB II-be visszacsúszó Békéscsaba nagy tervekkel vág neki a következő idénynek, melyben az a célja, hogy újra kiharcolja az NB I-be jutást.

 

A lila-fehérek honlapján három pontban ismertették a klubvezetők céljait: a gyors feljutás érdekében csak olyanok kerülhetnek a keretbe, akik készen állnak arra, hogy hatékonyan segítsenek; a saját nevelésű, tehetséges játékosokkal szerződést kötnek; a számításukat Békéscsabán megtalálók számára olyan megoldásra jutni, amely mindkét félnek megfelelő.

Ez utóbbi kategóriába tartozik a Haladáshoz kölcsönadott Ezequiel Calvente, aki egy évvel meghosszabbította a szerződését a lila-fehéreknél, és feljutás esetén az új idényben már ismét a békéscsabaiakat erősítheti.

Hasonlóképpen Vukasin Polekszics is kölcsönben folytatja, de feljutás esetén ő is visszamegy Békéscsabára.

Visszatérhet szülővárosába Kelemen Dávid, aki az előző szezonban Pakson szerepelt – ő egy évre kölcsönbe érkezhet –, Fábio továbbra is Békéscsabán futballozik, továbbá érkezett a támadó Urbin Péter, a középpályás Nagy István és a lila-fehéreknél készül a jövő héttől Ihrig-Farkas Sebestyén is.

Profi szerződést kötött Szélpál Norbert, Pilán Márkó és Huszár Gergő.

2019.03.03 13:26:58

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Ötöt vágott a Vasas, négyet az ETO • A Siófok legyőzte a Csabát • Balmaz-siker a kiesési helyosztón.

2019.03.02 01:59:30

Labdarúgó NB II F. B.

ESÉLYLESŐ Április 7-én lesz a tavasz rangadója • A Gyirmót annyi pontot szerzett otthon, mint idegenben.