HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.09.01 00:46 Frissítve: 2016.09.02 23:29

NB II: a Honvédtól kapott kölcsön támadót a Zalaegerszeg

Bobál Gergely személyében az NB I-es Budapest Honvédtól kapott kölcsön támadót a Zalaegerszeg másodosztályú labdarúgócsapata – számolt be róla a klub honlapja.

HIRDETÉS

 

A 21 éves támadó egy évig erősítheti kölcsönben a zalaiakat, és a klubhonlap megjegyzi, hogy minden kölcsönbe érkezett labdarúgó esetében a kölcsönadás lejárta előtt a ZTE-nek lehetősége lesz arra, hogy az adott játékos végleges átigazolásáról tárgyaljon.

A kispesti nevelésű Bobál Gergely pályafutása során a Honvéd mellett szerepelt a Gyirmótban és a német Wolfsburg II-ben is.

Ugyanakkor távozó is van a zalai keretből, Városi Viktor másfél év után hagyja el a ZTE-t.

A ZTE az átigazolási időszak utolsó napján, augusztus 31-én délután már kölcsönkapott egy játékost; Jakab Dávid az MTK-tól érkezett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE-NÉL
Érkezők: Villám Balázs
(Szolnok, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Bobál Gergely (Bp. Honvéd), Deutsch Bence (MTK), Fadgyas Tamás (MTK II), Jakab Dávid (MTK)
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Horváth Roland (Csákvár, szabadon igazolhatóként), Gyagya Attila (ETO FC Győr), Koller Krisztián (szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: PMFC), Simonfalvi Gábor (ETO FC Győr, szabadon igazolhatóként), Városi Viktor, Wittrédi Dávid (Kozármisleny)
Kölcsönbe távozók: Bíró András (Andráshida), Hársfalvi András (Veszprém), Kovács Dániel (Csákvár), Pajor Imre (Kozármisleny), Szegleti Gergely (Andráshida), Tóth Benjamin (Hévíz)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.

2018.11.22 23:11:37

Labdarúgó NB II N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Újoncként lettünk hatodikok, nagy siker volt ez, hírlett, távolabbról is jöttek „igazi” focihangulatot átélni, s Zalaegerszeg az első (meg a második?) évben amolyan labdarúgó-fellegvárnak (reménységnek?) számított.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS