NB II: a Fradiból érkezett az első „téli” játékos Pintér csapatába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.06. 20:11
null
Gyömbér Gábor lett Pintér Attila első igazolása (Fotó: pfla.hu)
Helytállónak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései: péntek délután Gyömbér Gábor aláírt a labdarúgó NB II-ben szereplő Puskás Akadémiához. A Ferencvárosból érkező játékos két és fél évre kötelezte el magát – jelentette be a klub a honlapján.

 

A 28 éves, egyszeres magyar válogatott Gyömbér Gábor pályafutása elején rövid ideig játszott a brazil Náuticóban, majd megfordult a Sopronban és a Lombard Pápában is, mielőtt 2012-ben a Ferencvárosba igazolt.

Az NB I őszi idényében 12 bajnokin lépett pályára Thomas Doll együttesében.

A kötelező orvosi vizsgálaton sikeresen áteső védekező középpályás – a Ferencváros volt csapatkapitánya – bajnoki címet (2016), két-két Magyar Kupát (2015, 2016), Ligakupát (2013, 2015) és Szuperkupát (2015, 2016) nyert a zöld-fehérekkel.

Csilus?
A fradi.hu-n is megjelent a középpályás távozásáról szóló cikk, amelyben a „négy és fél év után csapatkapitányként távozik az FTC-től Gyömbér Gábor, aki Csilus Ádámmal egyetemben új klubjában folytatja a pályafutását” megfogalmazás található. Csilussal kapcsolatban részletekbe nem bocsátkozik a zöld-fehér klub. Így nem tudjuk, hogy az ősszel Soroksáron kölcsönben szereplő játékos továbbra is ott szerepel-e majd vagy vagy egy harmadik klubba igazol?

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik