NB II: a Gyirmót maradt az élen; ajkai gólzápor a melegben

Vágólapra másolva!
2015.08.29. 17:30
null
Sowunmi vezérletével az Ajka átrobogott a Szegeden (Fotó: fcajka.hu)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában a Gyirmót háromgólos hajrá után ikszelt az SZTK-val, így a Mezőkövesd beérte a tabella élén. A Budaörs elkapta a Csákvárt, az Ajka pedig padlóra küldte a Szegedet, a győztes együttesben Sowunmi Thomas triplázott.

 

Budaörs–Csákvár

A mérkőzés elején a vendégek némi mezőnyfölényt harcoltak ki maguknak, de gólveszélyt ugyanúgy nem jelentett a játékuk, mint a hazaiaké. Az első jegyzőkönyvbe illő bejegyzésre így sem kellett sokat várni: Menyhárt Attila a 11. percben cserét kért, helyére Patrik Marques-Airosa érkezett a kispadról. A nagy hőségre való tekintettel a játékvezető, Radványi Ádám ivószünetet rendelt el. A hasonló időjárást elviselő nézők bánták, hogy nekik nem rendelt egy kört a spori, legalább valami történt volna velük, mert továbbra is esemény nélküli perceket láthattak. A szünethez közeledve életjelet adott magáról a Budaörs: mezőnyben egyenrangú partnere lett a vendégeknek, ráadásul Hegedűs János fejese révén még veszélyeztetett is. A hajrá három sárga laptól lett színesebb, az eredmény viszont nem változott.

Racskó Roland kiállítása után – leghátsó védőként szabálytalankodott – a 46. perctől emberelőnyben játszhatott a Budaörs. Nem is kellett sokat várniuk a hazaiaknak a gólra, igaz az Csobánki Ádám távoli átlövéséből született az 58. percben (1–0). Megőrizte mezőnyfölényét a vezetéshez jutó házigazda, a Csákvár beszorult a saját tizenhatosához. A végjáték nem hozott változást, harmadik győzelmét aratta a Budaörs.

SZTK-Erima–Gyirmót

Nem sokat vacakolt az éllovas: azonnal tudatosította a házigazdákban győzelmi szándékát. Völgyi Dániel előbb távoli szabadrúgásból veszélyeztetett, majd a 8. percben szögletből kvázi gólpasszt adott – a labdát a kapu előtt megcsúsztatták – Simon Attilának (0–1). Az eredmény változásával nem változott a mérkőzés képe: a folytatásban a vendégek ugyanúgy domináltak, mint vezetésük megszerzése előtt. A hajrához érve ellenben kijött a szorításból az SZTK, így a gyirmóti kapusnak, a rutinos Sebők Zsoltnak is akadt dolga, nem is kevés. Az eredmény viszont nem változott.

A szigetszentmiklósiak lendülete elvitte a szünet utáni perceket is, nyoma sem volt a Gyirmót kezdés utáni meggyőző játékának. Az 58. percben kettős cseréjével már az összes változtatási lehetőségét kihasználta Horváth Ferenc. Az SZTK vezetőedzője mintha mindent egy lapra tett volna fel, és érezte a meccsben: most eljött a kockázatvállalás ideje, a Gyirmótot most meg lehet fogni. Meg is lehetett: a 80. percben Balázs Richárd lőtte ki a kapu bal felső sarkát (1–1). A Gyirmót utolsó rohamra indult, és miután beszorította az SZTK-t, a házigazda nem húzta ki az iksszel. Simon Attila a 86. percben ismét vezetéshez juttatta a vendégeket (1–2). Az esetnél reklamáló Horváth Ferencet – alighanem lesállást látott, mint a drukkerek legtöbbje – a játékvezető a lelátóra küldte. Karakó Ferenc a kilencperces hosszabbításban ide és oda is kiosztott még egy-egy piros lapot, majd a 97. percben Balázs Richárd másodszor is egyenlített (2–2).

Soroksár–Kisvárda

Az első félidő legjobbja a hazai kapus, Holczer Ádám volt, és ez gyakorlatilag mindent elmond a szünet előtti időszakról. Holczernek két nagy védése volt, a kettő közül a nagyobbat a 17. percben mutatta be, amikor hárította Vári Barnabás bal alsóba tartó büntetőjét. Amúgy a tizenegyes erősen véleményes eset után született. Holczer kiütött egy távoli löketet, a kipattanóért ment a bruszt, Botló Béla pedig úgy döntött, hogy a soroksári védő szabálytalan eszközökkel akadályozta meg a kisvárdai támadót abban, hogy a labdához érjen. A lelátóról viszont kölcsönös huzavonának tűnt az eset. A Kisvárda enyhe mezőnyfölénye ehhez a két helyzethez volt elég, a szerény támadójátékot felvonultató Soroksártól még ennyire sem futotta.

Helyzetek nélküli küzdelem zajlott a pályán, egyik fél sem tudta ráerőltetni az akaratát a másikra. A hajrára viszont felpörögtek az események: Koós Gábor (Soroksár) közelről próbálkozott, a túloldalon Kulcsár Kornél lövése ment a jobb sarok mellé. Érdekes jelent volt, amikor egy hazai előreívelt labdát a kapujából messze kifutva Ivancsics Alex becsúszva tisztázott Kákonyi Dániel elől. A labdát Peszmeg Viktor gyűjtötte be, de amikor jó 40 méterről megcélozta volna az üresen árválkodó kaput, Csilus Tamás taktikusan buktatta. Mindezt egy sárga lapért, hiába reklamáltak a hazai drukkerek kiállítást.

Siófok–Balmazújváros

A kezdés után döntően egymás hibáiból éltek meg a csapatok – márpedig hibából volt szép számmal –, helyzetekig viszont egyik oldalon sem jutottak. A Siófok vérszegény távoli átlövéssel próbálkozott, a vendégek első lövésére fertályórát kellett várni, amelyben szintén nem volt kellő potenciál. Nem volt éle a mérkőzésnek, a felek bőven megelégedtek a mezőnyjátékkal, miközben továbbra sem sikerült csökkenteni a hibaszázalékot. Márpedig így nehéz akciót vezetni, helyzetet kidolgozni. Hacsak nem valaki kritikus helyen hibázik. Ezt azonban inkább az ellenfél térfelén tették a felek, olykor bohózatba illő módon, mosolyt csalva így a nézők arcára. A papíron másodosztályú mérkőzés simán beillett harmadosztályúnak is.

A sorokat a szünetben sem sikerült rendezni, a játék színvonala mit sem változott. A 68. percben Farkas Norbert buktatását – picit túl szigorúan – azonnali piros lappal büntette Gyarmati II Tibor játékvezető, így az emberfór némi esélyt adott a vendégeknek a hajrá előtt. Legalábbis elméletben, mert a valóságban nem tudott mit kezdeni a Balmazújváros a Siófokkal. Igaz, fordítva sem, de a hazaiak mentségére szólt, hogy létszámhiányosak voltak.

Dunaújváros–Sopron

Becsülettel gyűrték egymást a mezőnyben a felek, akik azonban egy kivételtől eltekintve csak lehetőségekig jutottak el, komolyabb gólhelyzetig nem. A 28. percben viszont egy bal oldali beadás végén Villám Balázs (Dunaújváros) lövése a kapufán végezte. Szünet után soproni percek következtek, a csereként beszálló Zamostny Balázs lövését Szűcs Lajos remek vetődéssel hárította. A második félidő közepe gyors gólváltást hozott: Eppel Márton (71. perc, 1–0) találatára Tóth Martin válaszolt (72., 1–1). A három pont azonban a hazaiaké lett: Vaskó Tamás a 84. percben volt eredményes (2–1). A hátralévő percekben igyekezett a vendégcsapat, de másodszor már nem tudott egyenlíteni.

Mezőkövesd–Szolnok

Rácz Ferenc az első félidő közepén szerzett vezetést a hazaiaknak (19. perc, 1–0), akik a szünet előtti hajrában Dvorschák Gábor révén duplázták meg az előnyüket (42. perc, 2–0). A félidőben mégis közte egy volt csupán a különbség, ugyanis Rokszin Ádám góljával szépítettek a vendégek (44. perc, 2–1). A második félidő közepén Bajzát Péter góljával ismét kettővel lépett meg a Mezőkövesd (69. perc, 3–1), innen már nem volt visszaút a Szolnoknak.

Ajka–Szeged 2011-Grosics Akadémia

Sowunmi Thomas szöglet utáni fejessel a 10. percben megszerezte a vezetést az Ajkának (1–0), azt követően viszont egyenlő erők küzdelmét hozta a találkozó. Az idő múlásával mezőnyfölényt harcolt ki magának a vendégcsapat, de ez jó ideig nem párosult helyzetekkel. A szünet előtt azonban már megvoltak a lehetőségek is, az egyenlítés azonban nem jött össze. Ezt a szegediek a második félidő elején már duplán bánhatták: Sowunmi az 51. percben is betalált (2–0). A megroggyant szegedieknek Lattenstein Norbert is beköszönt az 58. percben (3–0), korán eldőlni látszott egy olyan mérkőzés, amelyen sokáig a mínusz háromnál tartó csapat dominált. Sowunmi lökte még mélyebbre a vendégeket a hajrá felvezetéseként: a rutinos támadó a 78. percben a Szántai Levente által lábbal védett, de a kapusról kipattanó labdát látványos mozdulattal küldte a kapuba (4–0). Sowunmi góljai mellé a végén egy asszisztot is behúzhatott: a 90. percben önzetlenül tálalt Olasz Dénes elé (5–0), pedig már a gólpasszos is ziccerben volt.

A papíron egyébként is erősebb ZTE kettős emberelőnyhöz jutott (Fotó: Földi Imre)
A papíron egyébként is erősebb ZTE kettős emberelőnyhöz jutott (Fotó: Földi Imre)

Vác–Zalaegerszeg

Két kimaradt váci lehetőség után – Prasler Thomas lesről talált a kapuba, Rása Gergő centikkel lőtt fölé – szinte törvényszerű volt, hogy a ZTE első támadását gólra váltotta. Szakály Attila szögletét Daru Bence nyolc méterről fejelte a hazaiak kapujába (0–1). A vezetést megszerző vendégek tartották kontroll alatt a játékot, de komolyabb helyzetet nem dolgoztak ki. A váciak előtt két kisebb lehetőség adódott a szünetig, de gól egyikből sem született.

Az 52. percben váci helyzet alakult ki, ám mégis az abból induló kontra lett a mérkőzés egyik kulcspillanata: Dlusztus András kiállítást érően rántotta le Városi Viktort. A szabadrúgásvariáció után az 53. percben pedig Szakály Attila duplázta meg a zalaiak előnyét (0–2). Az 58. percben Hegedűs Csaba is leghátsó védőként szabálytalankodott, ő is a kiállítás sorsára jutott. A folytatásban több helyzetet dolgoztak és hagytak ki a kettős emberelőnyben lévő zalaiak, ami egy szépítő találat képében bosszulta meg magát. Az érdem a csereként beszálló Pölöskei Péteré (1–2). Kilenc a tizenegy ellen is ráment ellenfelére a Vác, a megnyitott hazai védekezés azonban megbosszulta magát. A 89. percben három zalai(!) vitte rá ziccerben a labdát Palásthy Dávidra, az akció végén Városi önzetlenül passzolt Daruhoz (1–3). A slusszpoént a mérkőzés egyik legjobba, Városi mondta ki: a mérkőzést lezáró akcióból már többen is gólt szerezhettek volna, de az végül neki sikerült (1–4).

 

LABDARÚGÓ NB II
5. FORDULÓ
SZTK-ERIMA–GYIRMÓT FC GYŐR 2–2 (0–1)
Szigetszentmiklós, 300
néző. V: Karakó Ferenc (Szilágyi Norbert, Szert Balázs)
SZIGETSZENTMIKLÓS: Sánta – Puskás G., Hevesi-Tóth, Kovács J., Gulyás M. – Domokos (Szepessy R., a szünetben), Barna Zs. – Balázs R., Illés Gy. (Szabó B., 59.), Nagy O. – Kollega (Vólent, 59.). Vezetőedző: Horváth Ferenc
GYIRMÓT: Sebők Zs. (Somogyi Cs., 68.) – Nagy S. (Bohner, 83.), Lengyel D., Lázár P., Völgyi – Madarász, Kiss M. – Simon András (Bori G., a szünetben), Vass P., Paku – Simon Attila. Vezetőedző: Bene Ferenc
Gólszerző: Simon Attila (0–1) a 8., Balázs R. (1–1) a 80., Simon Attila (1–2) a 85., Balázs R. (2–2) a 97. percben
Kiállítva: Lengyel D. (a második sárga lap miatt) a 92., Gulyás M. (a második sárga lap miatt) a 93. percben
MESTERMÉRLEG
Horváth Ferenc:
– Az első félidőben hajtósabb, tüzesebb csapatot szerettem volna látni a pályán. Furcsállom, hogy egy sztárokkal teli csapat húzza az időt… Milyen fórum áll rendelkezésemre, hogy tiltakozzak az ilyen játékvezetés ellen?
Bene Ferenc: – Az első félidőben igazi ki-ki összecsapás zajlott a pályán, olyan csatába mentünk bele, amely nem kedvezett nekünk. Ha hatékonyabban lépünk fel, az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. Le a kalappal a hazai együttes előtt, mert ránk tudta erőltetni az akaratát. Elismerés jár a saját csapatomnak is, a három kényszerű cserét, a százegy percig tartó mérkőzést és a kiállítást azonban már nem bírtuk el.

BUDAÖRSI SC–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–0 (0–0)
Budaörs, 300
néző. V: Radványi Ádám (Kormányos II Gábor, Mayer Gábor)
BUDAÖRS: Szentpéteri – Horváth L., Tányéros Á., Hegedűs J., Lajer – Csobánki, Nagy T. – Menyhárt (Marques-Airosa, 11.), Bogáti (Sajbán, 55.), Papp M. – Szabó V. (Ódé, 86.). Vezetőedző: Miskei Attila
CSÁKVÁR: Gróf – Hajdú S., Szalai T., Racskó, Baranyai Á. – Bakos, Kocsis G. – Bartos, Oldal (Molnár Cs., 65.), Makrai (Mihály, 76.) – Molnár T. Vezetőedző: Toldi Gábor
Gólszerző: Csobánki (1–0) az 58. percben
Kiállítva: Racskó (lerántotta a gólhelyzetben lévő Szabó Viktort) a 46. percben
MESTERMÉRLEG
Miskei Attila:
– Nagyon fontos mérkőzésen vagyunk túl, rengeteget tettünk a győzelemért, a továbbiakban ugyanilyen alázattal végezzük a feladatunkat.
Toldi Gábor: – Rettenetes színvonalú mérkőzést játszott a két csapat, a teljesítményünknél csak egyvalaki teljesített gyengébben a pályán…

SIÓFOK–BALMAZÚJVÁROS 0–0
Siófok, 500
néző. V: Gyarmati II Tibor (Szécsényi István, Szalai Balázs)
SIÓFOK: Bozsó – Nagy J., Czingráber M., Tamás L., Farkas N. – Szivacski (Hanzl M., 57.), Futó Zs. – Nagy D., Berki (Mogyorósi, 69.), Kozma – Nagy R. (Gréczi G., 73.). Vezetőedző: Goran Kopunovics
BALMAZÚJVÁROS: Horváth L. – Karikás, Papp F., Kiss L., Németh Á. – Kónya, Sigér – Vachtler (Zsiga E., 77.), Vajda S., Varga K. (Belényesi, a szünetben) – Nagy K. (Virág A., 65.). Vezetőedző: Feczkó Tamás
Kiállítva: Farkas Norbert (gólhelyzetben kilépő játékost buktatott) a 68. percben
MESTERMÉRLEG
Goran Kopunovics:
– Férfimunka volt, gratuláltam a játékosaimnak, mert tovább kell folytatni a munkát. Sajnos a ziccert kihagytuk, így csak döntetlent értünk el, de a helyzetünkben egyelőre minden pontnak örülni kell.
Feczkó Tamás: – Nagyon meleg volt, ez rányomta bélyegét a játékra, szerintem jobb lett volna hétkor kezdeni. Az idény leggyengébb játékát nyújtottuk, csak az ad némi okot a derűlátásra, hogy egy pontot mégis kaptunk érte.

SOROKSÁR SC–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–0
Haraszti út, 300
néző. V: Botló Béla (Szvetnyik Bence, Kiss Balázs)
SOROKSÁR: Holczer – Fülöp N., Pandur, Eördögh, Vass Zs. – Szalánszki – Gárdos, Kapacina, Huszák (Szenes, 64.), Pál A. (Kákonyi, 70.) – Koós (Peszmeg, 80.). Vezetőedző: Albert Flórián
KISVÁRDA: Ivancsics A. – Csilus T., Kornutjak (Kardos, 70.), Graszl K., Molnár R. – Lázár Zs., Minczér – Cseri T., Erős G. (Kulcsár K., 81.), Koszta (Rajczi, 63.) – Vári. Vezetőedző: Soós Imre
MESTERMÉRLEG
Albert Flórián:
– Fontos volt, hogy végre pontot tudjunk szerezni, és kapott gól nélkül lehozzuk a mérkőzést. A kihagyott tizenegyes fordulópontot jelentett, elégedett vagyok csapatom küzdőszellemével.
Soós Imre: – Több helyzetet dolgoztunk ki az ellenfelünknél, közelebb álltunk a győzelemhez, de a hazaiak kapusa kifogott rajtunk. Azért remélem, hogy a szezon végén jól jön majd ez az egy pont.

MEZŐKÖVESD ZSÓRY–SZOLNOKI MÁV 3–1 (2–1)
Mezőkövesd, 1800
néző. V: Farkas Ádám (ifj. Varga Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergő)
MEZŐKÖVESD: Dombó – Nagy J., Dvorschák, Devecseri, Fótyik – Takács P., Szeles (Hegedűs D., 81.) – Molnár G. (Tamási Zs., a szünetben), Rácz F. 4 (Tajthy, 88.), Heffler N. – Bajzát. Vezetőedző: Benczés Miklós
SZOLNOK: Pokorni – B. Tóth, Kovács O., Vermes, Rokszin – Kenderes, Nagy I., Lengyel B., Tóth B. (Balajti, 72.) – Horváth P. (Papucsek, a szünetben), Gajdos (Urbin, 86.). Vezetőedző: Kis Károly
Gólszerző: Rácz F. (1–0) a 19., Dvorschák (2–0) a 42., Rokszin (2–1) a 45., Bajzát (3–1) a 69. percben
MESTERMÉRLEG
Benczés Miklós:
– Nagyon jó mérkőzést játszottunk, labdarúgóim feledtették a múlt heti teljesítményüket, és erős ellenféllel szemben is biztosan nyertek.
Kis Károly: – Nulla kettő után futottunk az eredmény után, és, bár feljavult a játékunk, a hazaiak a harmadik góljukkal eldöntötték a találkozót, ezért megérdemelten nyertek.

FC AJKA–SZEGED 2011-GROSICS AKADÉMIA 5–0 (1–0)
Ajka, 500
néző. V: Molnár Attila (Horváth Zoltán, Becséri Gergely)
AJKA: Gőcze – Kovács G., Pákai, Császár, Zsirai – Horváth A., Lattenstein (Pavliczky, 74.), Gunther – Kovács D. (Beszterczei, 67.), Sowunmi, Major N. (Olasz D., 79.). Vezetőedző: Jákli Péter
SZEGED: Szántai – Farkas M., Balogh M., Berde, Mészáros M. – Oláh G. (Pászka, 74.), Veszelinov (Andorka, 54.) – Szabó P., Hegedűs M., Király P. – Oláh L. (Germán, 54.). Vezetőedző: Klausz László
Gólszerző: Sowunmi (1–0) a 9., Sowunmi (2–0) az 52., Lattenstein (3–0) az 59., Sowunmi (4–0) a 78., Olasz D. (5–0) a 90. percben
MESTERMÉRLEG
Jákli Péter:
– Nagyon vártuk már ezt a győzelmet, annak ellenére, hogy jól játszó Szegedet tudtunk ilyen különbséggel legyőzni. Szerencsére a vendégek kapura nem nagyon voltak veszélyesek, ugyanakkor mi eredményesen futballoztunk, és Sowunmi Thomas vezérletével megérdemelten nyertünk.
Klausz László: – Játékban nem múltak felül bennünket a hazaiak. Rendet kell azonban tennem a védelemben, mert sajnos a szabad- és szögletrúgások hatástalanításában nagy problémáink vannak.

DUNAÚJVÁROS PASE–SOPRONI VSE 2–1 (0–0)
Dunaújváros, 600
néző. V: Takács János (Szalai Dániel, Demeter János)
DUNAÚJVÁROS: Szűcs L. – Koval (Sóron, 59.), Vaskó, Sárközi – Villám, Tóth Cs. (Melczer, a szünetben), Petneházi, Czár – Jakab – Eppel, Havasi (Magasföldi, a szünetben). Vezetőedző: Artner Tamás
SOPRON: Halasi – Pados, Sifter, Jovetics, Szabó L. – Holdampf, Deme (Papp M., 82.), Rácz B. – Baracskai (Grabant B., 54.), Tihanyi (Zamostny, 54.), Tóth M. Szakmai igazgató: Supka Attila
Gólszerző: Eppel (1–0) a 71., Tóth M. (1–1) a 72., Vaskó (2–1) a 84. percben
Kiállítva: Jovetics (a második sárga lap) a 91. percben
MESTERMÉRLEG
Artner Tamás:
– Nagyon jól játszó Sopront tudtunk megverni, a háromvédős rendszer nem működött, ezért nagy kockázatot vállalva átszerveztük a csapatot. Győzelmünk erőt adhat a folytatásra.
Supka Attila: – Sokkal jobban játszottunk, mint a Dunaújváros. Megvoltak a lehetőségeink, rutintalanságunk miatt azonban nem tudtunk élni a kínálkozó lehetőségeinkkel. Legalább egy pontot kellett volna szereznünk.

VÁC FC–ZTE 1–4 (0–1)
Vác, 300
néző. V: Böcskei Balázs (Huszár Balázs, Kóbor Péter
VÁC: Palásthy – Hegedűs Cs., Tányéros G., Dlusztus, Németh G. – Rása, Gulyás G. – Obot, Rusvay (Kószás, 76.), Zsolnai R. (Magos, 71.) – Prasler (Pölöskei P., 66.). Vezetőedző: Sisa Tibor
ZALAEGERSZEG: Szappanos – Simonfalvi, Gyagya, Forgács, Fodor M. – Bedi (Koller, 60.), Nagy T. – Babati (Bailo, a szünetben), Szakály A. (Horváth R., 62.), Városi – Daru. Vezetőedző: Csank János
Gólszerző: Daru (0–1) a 8., Szakály A. (0–2) az 53., Pölöskei P. (1–2) a 79., Daru (1–3) a 88., Városi (1–4) a 94. percben
Kiállítva: Dlusztus (lerántotta a gólhelyzetben lévő Városi Viktort) az 52., Hegedűs Cs. (lerántotta a gólhelyzetben kitörő Városi Viktort) az 58. percben
MESTERMÉRLEG
Sisa Tibor:
– Csapatunk értékes dolgokat mutatott meg magából, de egy szabadrúgás és egy szöglet megfordította a mérkőzés menetét. Nyolc mezőnyjátékossal is helytálltunk és szépíteni tudtunk, de megnéztem volna ezt a meccset úgy is, ha végig tizenegy labdarúgóval játszunk.
Csank János: – A hőséghez mérten az első félidőben jól futballoztunk, majd a két kiállítás minket zavart meg, bizonytalanokká váltunk. A célunkat végül elértük, és győzelmünk ilyen különbséggel is megérdemelt.


AZ ÁLLÁS
1. Gyirmót FC Győr 5 3 2 9–2 +7 11
2. Mezőkövesd Zsóry FC 5 3 2 8–3 +5 11
3. ZTE FC 5 3 1 1 11–4 +7 10
4. Budaörs 5 3 1 1 8–7 +1 10
5. Aqvital FC Csákvár 5 3 2 11–8 +3 9
6. Szolnoki MÁV FC 5 3 2 10–8 +2 9
7. Balmazújváros 5 2 3 6–3 +3 9
8. Szigetszentmiklósi TK 5 2 2 1 9–8 +1 8
9. Kisvárda 5 2 1 2 9–5 +4 7
10. BFC Siófok 5 2 1 2 7–6 +1 7
11. FC Ajka 5 2 3 8–7 +1 6
12. Dunaújváros PASE 5 2 3 7–13 –6 6
13. Szeged 2011 4 1 1 2 2–10 –8 4
14. Soproni VSE-GYSEV 5 1 4 4–9 –5 1
15. Soroksár SC 4 1 3 1–9 –8 1
16. Vác FC 5 5 3–11 –8 0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik