HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.14 21:25 Frissítve: 2018.02.15 01:44

NB II: a Siófok három játékost igazolt az utolsó pillanatban

Három játékos is érkezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófokhoz a téli átigazolási időszak utolsó napján.

 

A kapus Benke András, a középpályás Lénárt András és a támadó Balázs Zsolt biztosan a Balaton-partiakat erősíti tavasszal.

A klubhonlap adott hírt róla, hogy a 17 éves kapus, Benke András a Vasas Kubala Akadémiától érkezett Siófokra, és profi szerződést írt alá a klubhoz. Benke lesz a harmadik kapus a tavaszi keretben.

Az NSO megtudta, hogy a 19 éves középpályás, Lénárt András a Videoton II-től Siófokra igazol. Lénárt ősszel 20 NB III-as meccsen szerepelt, és egy gólt szerzett. A játékos nemrégiben szerepelt a szlovák U20-as válogatottban is

A harmadik újonnan érkező labdarúgó a 29 esztendős Balázs Zsolt, aki – a ZTE Facebook-oldalának beszámolója szerint – Zalaegerszegről fél évre kölcsönbe kerül Siófokra, és a Balaton-partiak a nyáron tárgyalhatnak majd arról is, hogy a csatár végleg a klubhoz kerüljön. Balázs egyébként a Budapest Honvéd keretének tagja volt az előző bajnokságban, tehát NB I-es bajnoki címmel büszkélkedhet.

A Balaton-partiaknál egyébként újabb távozók is vannak, Tamaskó Ádám mellett Erős Csaba, Kis Tamás, Milan Senic és Tóth Barna sem a klubnál futballozik tavasszal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Balázs Zsolt (ZTE – kölcsönbe), Benke András (Kubala Akadémia), Lénárt András (Videoton II), Nemes Milán (DVTK), Vólent Roland (Balmazújváros)
Távozók: Erős Csaba (Veszprém), Kis Tamás (Veszprém), Milan Senic (szabadon igazolható), Tamaskó Ádám (Szeged 2011), Tóth Barna (Monor)
 


 

2019.01.22 19:36:42

Labdarúgó NB II P. K.

„Sok klub próbálja eldugni a fiatalokat a szélen” – Nemes Milánt egy ideig támogatta, ma már hátráltatja a szabály.

2018.12.19 16:29:09

Labdarúgó NB II FÜZESI BÁLINT

Szepessyvel remekelt a Gyirmót, Waltnerrel a Kaposvár • Az ETO és a Szpari sem javult igazán a trénercsere után • Várhidit kritizálták Óváron.

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.