HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.14 21:25 Frissítve: 2018.02.15 01:44

NB II: a Siófok három játékost igazolt az utolsó pillanatban

Három játékos is érkezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófokhoz a téli átigazolási időszak utolsó napján.

HIRDETÉS

 

A kapus Benke András, a középpályás Lénárt András és a támadó Balázs Zsolt biztosan a Balaton-partiakat erősíti tavasszal.

A klubhonlap adott hírt róla, hogy a 17 éves kapus, Benke András a Vasas Kubala Akadémiától érkezett Siófokra, és profi szerződést írt alá a klubhoz. Benke lesz a harmadik kapus a tavaszi keretben.

Az NSO megtudta, hogy a 19 éves középpályás, Lénárt András a Videoton II-től Siófokra igazol. Lénárt ősszel 20 NB III-as meccsen szerepelt, és egy gólt szerzett. A játékos nemrégiben szerepelt a szlovák U20-as válogatottban is

A harmadik újonnan érkező labdarúgó a 29 esztendős Balázs Zsolt, aki – a ZTE Facebook-oldalának beszámolója szerint – Zalaegerszegről fél évre kölcsönbe kerül Siófokra, és a Balaton-partiak a nyáron tárgyalhatnak majd arról is, hogy a csatár végleg a klubhoz kerüljön. Balázs egyébként a Budapest Honvéd keretének tagja volt az előző bajnokságban, tehát NB I-es bajnoki címmel büszkélkedhet.

A Balaton-partiaknál egyébként újabb távozók is vannak, Tamaskó Ádám mellett Erős Csaba, Kis Tamás, Milan Senic és Tóth Barna sem a klubnál futballozik tavasszal.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BFC SIÓFOKNÁL
Érkezők: Balázs Zsolt (ZTE – kölcsönbe), Benke András (Kubala Akadémia), Lénárt András (Videoton II), Nemes Milán (DVTK), Vólent Roland (Balmazújváros)
Távozók: Erős Csaba (Veszprém), Kis Tamás (Veszprém), Milan Senic (szabadon igazolható), Tamaskó Ádám (Szeged 2011), Tóth Barna (Monor)
 


 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.09 22:48:27

Labdarúgó NB II P. K.

„A Kubala Akadémián a játékos a legnagyobb érték, ezért az egyéni képzés és a kiemelt tehetséggondozás felől közelítünk.”

2018.09.30 15:57:19

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Bozsik: az égiek sem akarják a folytatást • Hatodszor nyert otthon a Csaba • A hajrában mentett pontot a Csákvár.

HIRDETÉS
HIRDETÉS