MTK: közleményben bocsánatot kért a klub szurkolóinak viselkedése miatt

Vágólapra másolva!
2011.08.29. 14:42
Címkék
Amint arról beszámoltunk, az MTK labdarúgócsapatának néhány szurkolója botrányosan viselkedett tegnap Felcsúton a Videoton-Puskás Akadémia elleni NB II-es meccs után. A fővárosi klub közleményben kért elnézést. A közleményt változtatás nélkül tesszük közzé.

„Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Mészáros Lőrinc Úr Elnök Tisztelt Elnök Úr !„Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Mészáros Lőrinc Úr Elnök Tisztelt Elnök Úr !

A tegnapi Videoton II–MTK Budapest bajnoki mérkőzés után a szurkolók egy csoportja megengedhetetlen módon viselkedett a felcsúti stadionban. E szurkolói cselekedet nem méltó az MTK értékrendjéhez, szellemiségéhez.

123 éves klubunk mindig is példamutató módon képviselte a magyar labdarúgást eredményeivel és sportkultúrájával egyaránt. A kis létszámú szurkolói csoport elfogadhatatlan cselekedetei miatt az MTK nevében elnézést kérek Öntől és a Videoton egész csapatától.

Az MTK Vezetősége a mai napon vizsgálatot kezdeményezett azért, hogy az egyes szurkolók e cselekedetben való részvételét kiderítse és a szükséges szigorú intézkedéseket meghozhassa. A vizsgálat eredményeiről Önt személyesen tájékoztatni fogom.

Budapest, 2011. augusztus 29.

Sportbaráti tisztelettel: Domonyai László vezérigazgató"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik