Mezőkövesd: Sváb megy, érkező Pécsről, meccs a Boltonnal

Vágólapra másolva!
2015.06.18. 21:53
Benczés Miklós vezetésével megkezdte felkészülését a 2015–2016-os idényre a Mezőkövesd Zsóry. Az NB II-es labdarúgóklub hivatalos honlapja csütörtöki hírében nemcsak erről számolt be, hanem a játékoskeret legfrissebb változásairól is.

A klub honlapja bejelentette a hátvéd Nagy József (PMFC) érkezését, Sváb Dániel, Lukács Rajmund, valamint a csapatban már az előző szezonban sem játszó Stanislav Velicky távozását, továbbá azt, hogy a legutóbbi idényben más klubokban játszó Szalai Vilmos, Harsányi Zoltán és Fótyik Dominik kölcsönadása lejárt.Nagy József (PMFC) érkezését, Sváb Dániel, Lukács Rajmund, valamint a csapatban már az előző szezonban sem játszó Stanislav Velicky távozását, továbbá azt, hogy a legutóbbi idényben más klubokban játszó Szalai Vilmos, Harsányi Zoltán és Fótyik Dominik kölcsönadása lejárt.

A honlap felsorolja, az előző szezon csapatából kik állnak most is rendelkezésre: Herceg Péter, Engel Alex, Nánási Balázs, Dvorschák Gábor, Hegedűs Csaba, Izing Martin, Szeles Tamás, Takács Péter, Baracskai Roland, Csirmaz István, Tajthy Tamás, Hegedűs Dávid, Molnár Gábor, Balajti Ádám, Máté János és Bajzát Péter. Dombó Dávid (Haladás) sorsáról még egyeztet a két klub.

Az egyesület 20+3-as keret kialakítását tervezi az augusztus elsejei bajnoki rajtig.

Ami a felkészülést illeti, az első héten napi egy edzés szerepel a programban Bogácson (a kövesdi centerpályát felújítják, a kempingben lévő pályákat még nem lehet használni).

Első edzőmeccsét a Debrecen ellen vívja a csapat június 28-án. A felkészülési programban szerepel egy tíznapos büki edzőtáborozás is, valamint egy összecsapás az angol második ligás Bolton Wanderersszel.

A TERVEZETT EDZŐMÉRKŐZÉSEK
Június 20. (szombat), 17.00:
I. Bükkaljai Kispályás Labdarúgótorna Bogácson. Résztvevők: Bogács, Mezőkövesd Zsóry, Bükkzsérc, Cserépfalu és Tard
Június 28. (vasárnap): DVSC-Teva–Mezőkövesd
Július 4. (szombat): Felkészülési torna Mezőkövesden. 16.00: Mezőkövesd–Cigánd. 18.00: Mezőkövesd–Kisvárda
Július 8–17.: edzőtáborozás Bükfürdőn
Július 11. (szombat): Haladás–Mezőkövesd
Július 13. (hétfő): Bolton Wanderers–Mezőkövesd (Ausztriában)
Július 16. (csütörtök), 16.00: Győri ETO–Mezőkövesd. 18.00: FC Ajka–Mezőkövesd
Július 25. (szombat), 18.00: Mezőkövesd–Kazincbarcika

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD ZSÓRYNÁL

Érkezők: Nagy József (PMFC)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Szalai Vilmos (DVTK), Harsányi Zoltán (Puskás Akadémia), Fótyik Dominik (Kecskeméti TE)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Laczkó Zsolt (Kecskemét), Zvara Dávid (Szolnok)
Távozók: Balogh Balázs (Kisvárda), Lukács Rajmund (Nagyvárad/Bihor Oradea – Románia), Sváb Dániel (?), Stanislav Velicky (?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Gengeliczki Gergő (Nyíregyháza, ?), Kulcsár Kornél (Haladás, ?), Kunsági Roland (FTC), Medgyes Zoltán (Haladás, ?), ifj. Nyilas Elek (Soroksár)
Távozhatnak: Búrány Zoltán (szerződése lejár)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik