Megyei foci: tizenötöt vágott a Kaposvár, újabb pápai zakó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.05. 07:25
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek. A Kaposvár nagy gólkülönbségű sikert aratott, a Pápa megint kikapott, míg a Kecskemét csak döntetlenre volt képes.

A Bács-Kiskun megyei I. osztályú bajnokságban a tavaly még NB III-as Baját fogadta a Kecskemét a Széktói Stadionban. A kiegyenlített mérkőzésen mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, de nem született találat, így a KLC-KTE maradt a 6. helyen, és hátránya nyolc pont a listavezető Kiskunfélegyházával szemben.Kecskemét a Széktói Stadionban. A kiegyenlített mérkőzésen mindkét csapatnak voltak gólszerzési lehetőségei, de nem született találat, így a KLC-KTE maradt a 6. helyen, és hátránya nyolc pont a listavezető Kiskunfélegyházával szemben.

Veszprém megyében továbbra sem megy a Pápai Perutz FC-nek, Marton Miklós csapata ezúttal az Úrkút otthonában maradt alul, és visszacsúszott a bajnokság 9. helyére. A pápaiak három mérkőzés óta nyeretlenek, lemaradásuk pedig már 11 pont a listavezető Veszprémhez képest.

Nagyságrendekkel jobb hétvégét zárt a Kaposvári Rákóczi BFLA, amely a siófoki Balatoni Vasas otthonából nem kevesebb, mint 15 (!) szerzett góllal távozott! A nagy különbségű sikerből Jovánczai Zoltán négy, Luka Dominic három góllal vette ki a részét, így Pusztai László együttese 23 pontot gyűjtve vezeti a tabellát.

A nyáron az élvonalból szintén kizárt Pécsi MFC hétvégi mérkőzéséről itt olvashatnak!

BÁCS-KISKUN MEGYEI I. OSZTÁLY
Kecskemét–Baja 0–0
Az élcsoport:
1. Kiskunfélegyháza 21 pont, 2. Tiszakécske 18, 3. Kiskőrös 18 …6. Kecskemét 13

SOMOGY MEGYEI I. OSZTÁLY
Balatoni Vasas–Kaposvár 0–15
Az élcsoport:
1. Kaposvár 23 pont, 2. Nagybajom 22, 3. Balatonlelle 21

VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY
Úrkút–Pápai Perutz FC 2–1
Az élcsoport
: 1. Veszprém 22 pont, 2. Úrkút 21, 3. Balatonalmádi 17 …9. Pápa 11

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik