Megyei foci: kétszer is téma lesz a sörösdobozbalhé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.21. 11:56
Címkék
A kesport.hu értesülése szerint előbb kedden, majd szerdán is tárgyalnak a Bács-Kiskun megyei Labdarúgó-szövetség illetékesei a félbeszakadt KLC-KTE–Kalocsa megyei bajnoki mérkőzésről.

Kerpics Ferenctől, az MLSZ Bács-Kiskun megyei Igazgatóságának munkatársától a regionális portál megtudta: kedden a Versenybizottság a találkozó eredményéről dönt, majd szerdán a Fegyelmi Bizottság arról, milyen egyéb következményei lesznek a sörösdoboz-dobálásának.

Mint beszámoltunk róla, a játékvezető a 64. percben, 1–0-s kalocsai vezetésnél fújta le a kecskeméti mérkőzést a nézőtéri rendbontás miatt.

A kesport.hu szerint a három pont valószínű elvesztésén túl pénzbüntetés várhat a kecskemétieknek, akiknek alighanem megemelt rendezői létszámról, valamint saját költségen fogadott szövetségi ellenőrről is gondoskodniuk kell a közeljövőbeli meccseiken.

A kecskeméti klub a hivatalos honlapján közölte: elítélik annak a 3-4 rendbontónak a tettét, akik dobáltak és ezzel tönkretették a csapatot sportszerűen buzdító 600-700 szurkoló szórakozását, illetve kockáztatták a csapat sikeres szereplését, ugyanakkor a rendelkezésre álló szabályzatok megvizsgálása után úgy vélik, hogy a játékvezető hibázott a mérkőzés azonnali lefújásával, nem megfelelően alkalmazta az idevonatkozó előírásokat, így az ügyben jogorvoslattal élnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik