Megyei foci: életet mentett az ellenfél gyúrója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.07. 12:14
Az örkényi masszőr, Lakatos Sándor mentette meg a gyáli focista, Ténai Tibor életét, aki egy ütközés után eszméletlenül maradt a földön a két csapat bajnokiján – adta hírül a Bors.

Kis híján tragédiába torkollott a Gyál–Örkény Pest megyei másodosztályú bajnoki. A hazaiak 21 éves játékosa egy labdáért való küzdelem után eszméletlenül maradt a földön, szájzárat kapott, úgy kellett szétfeszíteni a száját, és kihúzni a nyelvét, hogy meg ne fulladjon.

„Az utolsó emlékem az, hogy becsúsztam egy labdára, és ha jól emlékszem, a fejem az ellenfél játékosának a térdével koppant egy na­gyot. Utána teljes a kép­szakadás, már csak arra eszméltem, hogy az öltözőben va­gyok” – mesélte a Borsnak Ténai, akit mentővel vittek kórházba.

„A csapattársaim azt mondták, iszonyatosan megijedtek. Ketten feszítették szét a szám, és az ellenfél gyúrója húzta ki a hátracsúszott nyelvem. A kórházban csináltak egy CT-vizsgálatot, ami kimutatta, hogy megúsztam egy agyrázkódással, maradandó sérülést nem szenvedtem. A fejem még mindig fáj, és hányingerem is van. Az orvos azt javasolta, egy hétig ki se keljek az ágyból, mert ez nem játék” – tette hozzá a focista, aki egyelőre nem tudott, de mindenképpen szeretne köszönetet mondani megmentőjének, Lakatos Sándornak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik