Mátyus a rákospalotaiak új vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2010.04.23. 15:22
null
Mátyus (jobbra) a REAC-nál (Fotó: M. Németh Péter)
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint Mátyus János lett a REAC vezetőedzője, ő követi a héten közös megegyezéssel távozó Nagy Sándort a kispadon. Értesüléseink szerint a rákospalotai együttes este hivatalosan is bejelenti az edzőváltás tényét.

Információink szerint a Tatabányán játékosként és másodedzőként is szerepet vállaló Mátyus János lett a másodosztályú REAC vezetőedzője. A korábbi válogatott futballistát határozatlan időre nevezték ki Rákospalotán.

A hivatalos bejelentésre még várni kell. Információink szerint a klub este közli Mátyus érkezését.

A rákospalotaiak a Vecsést fogadják a hét végén. Az ellenfél trénere Horváth Ferenc, akivel Mátyus baráti viszonyt ápol.

A REAC vezetősége csütörtök délelőtt közös megegyezéssel bontott szerződést Nagy Sándor vezetőedzővel. A rákospalotaiak szerda este 2–1-re kikaptak a Váctól, így már csak a negyedik helyen állnak az NB II Keleti csoportjában.

Mátyus aktív labdarúgó-pályafutása során szerepelt a Honvéd, a Ferencváros, a Győr, külföldön pedig a Cottbus, a Hibernian és az Admira Wacker csapatában.

A Tatabányánál másodedzőjeként vállalt legutóbb szerepet, és ő állíthatta össze a másodosztály Keleti csoportjának válogatottját is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik