nemzetisport.hu 2020.01.17 11:58 Frissítve: 2020.01.17 12:18

Játékossors: a korábbi válogatott bekk nagyot csalódott a Vasasban

„Nagyon nagyot csalódtam olyan emberekben, olyan edzőkben, akik szerintem még egy egyeneset nem rúgtak a labdába és engem megítéltek valami alapján” – mondta Vaskó Tamás, aki október óta az NB III-ban szereplő Eger csapatát erősíti. A korábbi válogatott játékos a Digi Sport reggeli műsorában beszélt a Vasastól való távozásáról, saját és jelenlegi klubjának céljairól.

Vaskó Tamást leírták a Vasasnál (Fotó: Koncz György)

 

„Azt mondták, hogy nincsen nélkülem Vasas. Én leszek a csapatkapitány, megkaptam ezt a fantasztikus rangot. Majd nem szerepelt olyan jól a csapatunk, jött egy edzőváltás és onnantól kezdve igazából elutasítottak” – mesélt előző, Vasasban töltött idényéről Vaskó Tamás a Reggeli Startban.

A klubhoz 2018 őszén érkezett új szakmai stáb az akkor 34 éves játékosban már nem gondolkodott, sőt előbb leváltották a csapatkapitányi tisztségről, majd 2019 februárjában a keretből is kikerült.

„Amikor hivatalosan nemtetszésemet fejeztem ki az ellen, hogy kitettek a keretből és felére csökkentették a fizetésemet, akkor volt egy kis megsértődés vagy egy kis duzzogás, és onnantól kezdve nem edzhettem a csapattal” – mondta a tizenkétszeres válogatott játékos, aki azt is hozzátette: „Azt is felajánlották, kapok egy olyan papírt, hogy nekem nem kell edzésre járnom.”

Ezek után 2019 nyarán egyértelmű volt, hogy eligazol a klubtól. „Nem tett jót, hogy fél évig nem játszottam egy csapatban sem” – utalt Vaskó az átigazolási szezon nehézségeire és hozzátette: „Nyilván a korom is befolyásolta ezt az állapotot.”

„Tizenhat éve benne vagyok a felnőttlabdarúgásban, külföldi múlttal, válogatott múlttal” – hangsúlyozta a korábban Bristolban is profiskodó játékos, aki jelenleg az NB III-ban szereplő Eger SE csapatát erősíti. Vaskó kitért arra is, úgy véli, van esélye arra, hogy majd ismét egy másodosztályú együttesnél játsszon, és hozzátette: „Én még mindig motivált vagyok”.

A teljes beszélgetés ide kattintva tekinthető meg!

2020.10.20 12:47:53

Labdarúgó NB II MÁDI JÓZSEF

Győzelmével a harmadik helyre ugrott a Gyirmót, amely korai góllal nyert Szegeden.

2020.10.18 22:59:31

Labdarúgó NB II PUM ANDRÁS

Medgyes Zoltán góljára Vitális Milán hatalmas bombával válaszolt.

2020.10.18 00:40:46

Labdarúgó NB II RÁDIN MÁRKÓ

A születésnapos Bódi Ádám duplázott, majd Pintér Ádám alakította ki a 3–0-s végeredményt.

2020.10.16 21:44:42

Labdarúgó NB II PATAI GERGELY

Második győzelmét ünnepelhette a Vasas Schindler Szabolcs vezetésével, Radó duplája mellett Hinora és Vernes volt eredményes.

2020.10.16 23:14:00

Labdarúgó NB II MÁDI JÓZSEF

Újabb hazai sikert aratott a Szeged-Csanád GA, amely a győztes találatot a hajrában szerezte meg.