nemzetisport.hu 2020.01.17 11:58 Frissítve: 2020.01.17 12:18

Játékossors: a korábbi válogatott bekk nagyot csalódott a Vasasban

„Nagyon nagyot csalódtam olyan emberekben, olyan edzőkben, akik szerintem még egy egyeneset nem rúgtak a labdába és engem megítéltek valami alapján” – mondta Vaskó Tamás, aki október óta az NB III-ban szereplő Eger csapatát erősíti. A korábbi válogatott játékos a Digi Sport reggeli műsorában beszélt a Vasastól való távozásáról, saját és jelenlegi klubjának céljairól.

Vaskó Tamást leírták a Vasasnál (Fotó: Koncz György)

 

„Azt mondták, hogy nincsen nélkülem Vasas. Én leszek a csapatkapitány, megkaptam ezt a fantasztikus rangot. Majd nem szerepelt olyan jól a csapatunk, jött egy edzőváltás és onnantól kezdve igazából elutasítottak” – mesélt előző, Vasasban töltött idényéről Vaskó Tamás a Reggeli Startban.

A klubhoz 2018 őszén érkezett új szakmai stáb az akkor 34 éves játékosban már nem gondolkodott, sőt előbb leváltották a csapatkapitányi tisztségről, majd 2019 februárjában a keretből is kikerült.

„Amikor hivatalosan nemtetszésemet fejeztem ki az ellen, hogy kitettek a keretből és felére csökkentették a fizetésemet, akkor volt egy kis megsértődés vagy egy kis duzzogás, és onnantól kezdve nem edzhettem a csapattal” – mondta a tizenkétszeres válogatott játékos, aki azt is hozzátette: „Azt is felajánlották, kapok egy olyan papírt, hogy nekem nem kell edzésre járnom.”

Ezek után 2019 nyarán egyértelmű volt, hogy eligazol a klubtól. „Nem tett jót, hogy fél évig nem játszottam egy csapatban sem” – utalt Vaskó az átigazolási szezon nehézségeire és hozzátette: „Nyilván a korom is befolyásolta ezt az állapotot.”

„Tizenhat éve benne vagyok a felnőttlabdarúgásban, külföldi múlttal, válogatott múlttal” – hangsúlyozta a korábban Bristolban is profiskodó játékos, aki jelenleg az NB III-ban szereplő Eger SE csapatát erősíti. Vaskó kitért arra is, úgy véli, van esélye arra, hogy majd ismét egy másodosztályú együttesnél játsszon, és hozzátette: „Én még mindig motivált vagyok”.

A teljes beszélgetés ide kattintva tekinthető meg!

2020.02.22 20:55:44

Labdarúgó NB II P. Gy., F. B.

Legyőzte a Vasas a Barcikát • A Szolnok a Siófok, míg a Budaörs a Haladás ellen mentett pontot • Otthon kapott ki az ETO.

2020.02.13 20:27:59

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Helle Maximiliant az irodalom klasszikusai fordították a futball felé, a dorogi stadionban fejtette meg kávéházi hősei titkát.

2020.02.09 13:32:27

Labdarúgó NB II F. B.

A végén mentett pontot a Szpari és a Barcika • A Magasföldi-show ellenére nyert a Siófok • Győzött a Budafok.

2020.02.01 19:58:11

Labdarúgó NB II P. Gy.

Bravúros siófoki diadal Gyirmóton • Prosser duplájával győzött az MTK • Döntetlent hozott a Budafok és a Csákvár fővárosi csatája.