V. GY. 2020.03.10 11:17 Frissítve: 2020.03.11 03:11

ETO: „Továbbra is Mányi József a tulajdonos és Kondás Elemér a vezetőedző”

Soós Imre, az NB II-es ETO FC Győr labdarúgócsapatának ügyvezetője elmondta: továbbra is Mányi József a klub tulajdonosa és Kondás Elemér irányítja az edzéseket.

Egyelőre Kondás Elemér az ETO FC Győr vezetőedzője (Fotó: Koncz György)

 

Sokan Kondás Elemér távozását vizionálták Győrben, a vezetőedző azonban továbbra is a másodosztályú ETO FC Győr edzéseit irányítja. Egyelőre megjósolhatatlan, hogy meddig. Egy biztos, a vasárnapi, Szolnoki MÁV elleni 1–0-s vereséggel végződő bajnoki után sem mondott le, igaz, miért is tette volna, szerződés köti a klubhoz, s mint a mérkőzés előtt fogalmazott, egyáltalán nem érdekli, hogy mit beszélnek a városban.

 
Az ETO-vita – Szöllősi György jegyzete

Mint ismert, a váltással kapcsolatos hírek egy tulajdonosi nyilatkozat miatt kaptak szárnyra, amely a helyi Kisalföld című lapban jelent meg múlt hét végén. Mányi József kijelentette, hiába tárgyalt a városvezetőséggel, az önkormányzat nem ad pénzt a győri labdarúgásra, és Dézsi Csaba polgármester Hannich Péter – az ETO korábbi kiváló labdarúgója – szerepvállalására tett javaslatot. Megemlítette azt is, hogy ha az ETO sikereinek ő a legnagyobb gátja, akkor inkább félreáll, egyébként pedig elfogadta a városvezető tanácsát, és felvette a kapcsolatot Hannich Péterrel.

Azóta viszont változott a helyzet, mint azt a 62 esztendős szakember lapunk megkeresésére elmondta, abban maradt Mányi Józseffel, hogy szerdán újra egyeztetnek, de úgy sejti, már semmi sem lesz a dologból. Természetesen megkerestük Soós Imre ügyvezetőt is, aki cáfolta a tulajdonos, valamit a vezetőedző távozásával kapcsolatos híreket.

„Továbbra is Mányi József a tulajdonos, és Kondás Elemér irányítja az edzéseket – jelentette ki az ETO FC Győr ügyvezető igazgatója. – A másodosztályú felnőttcsapat teljesítményét érintő kritikát ugyanakkor mind a városvezetőség, mind pedig a szurkolóink részéről teljes mértékben elfogadjuk. Az elmúlt időszakban mutatott játékkal, valamint az elért eredménnyel senki sem elégedett a klubnál.”

Ezzel be is fejeződött a beszélgetés, az ETO vezetősége azonban írásban oszlatott el egy tévhitet – erről itt olvashat bővebben!

A közlemény nem tér ki az esetleges tulajdonosi, illetve személyi változásokra.

2020.07.07 20:36:31

Labdarúgó NB II SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Megújulás helyett újrakezdésről kell beszélnünk.

2020.06.20 01:46:58

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

NB II-ES PIACFIGYELŐ. 42 évesen visszavonult Sitku Illés, Remili távozott Siófokról

2020.05.19 20:49:16

Labdarúgó NB II BORBOLA BENCE

A kétszeres gólkirály megannyi emlékezetes pillanatot tudott felidézni.

2020.05.06 22:56:51

Labdarúgó NB II MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Hát igen, a felső határ a csillagos ég.

2020.05.05 21:52:38

Labdarúgó NB II BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. A klub töretlenül fejlődött mind szakmailag, mind infrastrukturálisan.