nemzetisport.hu 2020.03.07 11:02 Frissítve: 2020.03.07 11:04

BLSZ: a koronavírus miatt elmarad a BVSC bajnokija!

A BLSZ I-ben szereplő SZAC Budapest a Facebook-oldalán közölte, hogy a koronavírus miatt elmarad a csapat hétvégi, BVSC elleni bajnokija.

 

„A kialakult helyzetre való tekintettel a kerületi városvezetők, egészségügyi, rendészeti és kommunikációs szakemberek részvételével megalakult a XVIII. kerületi Operatív Tanács, amelynek döntése értelmében az Önkormányzat elővigyázatossági, egészségügyi-biztonsági okokból, a jelen helyzetre való tekintettel, az önkormányzati fenntartású közművelődési és sport létesítményekben semmilyen rendezvényt – további tájékoztatásig – nem engedélyez”  – olvasható az indoklás a SZAC Facebook-oldalán.

„Ez jelen helyzetben és egyelőre a hazai rendezésű mérkőzésekre vonatkozik! Az edzések megtartásáról nincs egyértelmű tiltó jellegű döntés! A helyzet azonban bármikor változhat!
Az idegenbeli mérkőzések esetében az edzőknek azt javasoltam, kérdezzék meg vendéglátóinkat, hogy fogadnak-e bennünket. Ennek tükrében megyünk vagy nem mehetünk”
– írta Istenes László, a klub elnöke.

A SZAC–BVSC találkozó mellett a Közterület–Gázgyár mérkőzést is elhalasztják.

2020.03.10 07:10:53

Labdarúgó NB II CSILLAG PÉTER

Holló Iván 1968 óta követi az MTK-t mindenhová, a nagysurányi főrabbi ükunokája türelmesen viselte a kazincbarcikai sértéseket.

2020.03.09 21:37:48

Labdarúgó NB II SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Sőt, a szakvezető személyére is van javaslata.