Az utolsó pillanatokban lett döntetlen a nyugati rangadó

Vágólapra másolva!
2012.10.20. 17:07
Címkék
Továbbra is a Puskás Akadémia vezeti az NB II Nyugati csoportjának tabelláját, mert bár a 10. forduló szombati játéknapján csak döntetlent játszott hazai pályán a Veszprémmel, üldözője, a Kozármisleny is csak egy ponttal gazdagodott a Gyirmót elleni rangadón. A Keleti csoportban a Békéscsaba hazai döntetlennel folytatta veretlenségi sorozatát. A Ferencváros második csapata legyőzte a Vácot, míg az Újpest FC B kikapott Kazincbarcikán – ott, ahol a lila-fehérek kiestek a Magyar Kupa mostani kiírásából.

NYUGATI CSOPORTNYUGATI CSOPORT

Az éllovas Puskás Akadémia a mezőny közepén állomásozó Veszprémet fogadta, Kleinheisler László góljával a szünet előtti pillanatokban vezetést is szerzett, de a szünet után Honma Kazuo szinte azonnal egyenlített. A továbbra is veretlen felcsútiak 346 perc után kaptak gólt a bajnokságban.

A második helyezett Kozármislenyhez a Gyirmót látogatott szombat délután, ez volt a forduló rangadója. Némi szerencsével a vendégek szerezték meg a vezetést – Tóth Norbert a szerencsésen elé pattanó labdát vágta be a 15. percben –, és bár a kozármislenyi Gadó Gábor válaszul kapufát fejelt, a helyzetek továbbra is a vendégek előtt adódtak. A második félidő elején Oross indításai nyomán például előbb Erős Gábor, majd Tóth Norbert került nagy helyzetbe, de egyiküknek sem sikerült növelni az előnyt. A kihagyott lehetőségek a 89. percben bosszulták meg magukat, amikor egy szöglet utáni rövid felszabadítást követően Szabó Balázs közelről a vendégek kapujába lőtt, megmentve ezzel egy pontot csapatának. A döntetlenhez az is kellett, hogy Oross a 92. percben fölé lője a labdát a 64. perctől emberhátrányban játszó vendégek utolsó nagy ziccerénél…

A még veretlen Ajka a Csákvárhoz látogatott, és a második félidei játékával nemcsak megőrizte a nullát a vereségek rovatában, de a három pontot is begyűjtötte, amivel megerősítette pozícióját az élbolyban.

A Szigetszentmiklós a megelőző három idegenbeli mérkőzését elveszítette, ám most három ponttal gazdagodott Baján – ebben a szezonban először nyerve meg egymást követő két bajnokit.

A Tatabányának sem megy túl jól vendégként, a legutóbbi két idegenbeli meccsét elveszítette. A szünetben Pakson is vesztésre állt, Móri Tamás két góllal fordított, azonban nyernie nem sikerült – a hazaiak egyik csereembere, Pintér Norbert a 86. percben egyenlített.

KELETI CSOPORT

A szombat esti rangadón a Nyíregyháza 2–1-re legyőzte az Orosházát annak ellenére, hogy még az első félidő hajrájában emberhátrányba került: a tizenhatoson kívülre futó kapus, Balogh János szabálytalanul állította meg Bernáth Pétert a 41. percben, ezért a játékvezető felmutatta neki a piros lapot. A Szpari hálója elé a cserekapus, Hrabina Alex állt.

Dajka László, a Békéscsaba edzője 
(Fotó: Fuszek Gábor – archív)
Dajka László, a Békéscsaba edzője (Fotó: Fuszek Gábor – archív)

A csereként beálló Montvai Tibor közeli perdítéssel szerezte meg a vezetést a hazaiaknak a 70. percben. Az Orosháza Tóth Dániel távoli lövésével egyenlített a 82. percben, két perccel később Csorba Szabolcs belőtte a Szpari győztes gólját. A Nyíregyháza két nyeretlen meccs után győzött újra, és utolérte a tabellán az Orosházát, amely hármas győzelmi sorozatot zárt le szombat este. A Szpari feljött a harmadik helyre, közvetlenül szombati riválisa mögé.

A fordulót a harmadik helyen kezdő Békéscsaba a Balmazújvárost fogadta, és a meglehetősen eseménytelen első félidő hajrájában hátrányba került: egy szabadrúgást követően Forgács András közeli lövéssel kihasználta a hazai védők határozatlanságát. A szünet után sebességet váltott a Csaba, egy remek kiugratás után Denis Obot egyenlített, de hiába az újabb helyzetek, nem sikerült győzniük a lila-fehéreknek. A Békéscsaba hét forduló óta nem talált legyőzőre, de a sok döntetlen miatt tíz pontot veszített a veretlenségi széria során.

Az Újpest B Kazincbarcikán vendégszerepelt, ott, ahol nemrégiben befejeződött a lilák számára a Magyar Kupa 2012–2013-as kiírása. Nos, nem sikerült ez a kirándulás sem: Hornyák az első félidőben vezetést szerzett a hazaiaknak, majd a fordulás után betalált a kupameccsen is eredményes Francisco Salvador is.

A sereghajtó Ferencváros II a Dunakanyar-Vác legénységét látta vendégül. Az első félidő eseménytelenül zajlott, a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben, az 50. percben azonban Máté János kihasználta első lehetőségét. A folytatásban mindkét fél szerezhetett volna gólt, de nem tette, így a „kis Fradi” megszerezte második győzelmét – de továbbra is az utolsó helyen áll.

A zöld-fehérekkel azonos pontszámot tudhat magáénak a DVSC-DEAC, amely bár Szécsi Márk góljával vezetett, végül kikapott a Szolnoktól. A hazaiak a duplázó Szepessy Róbertnek köszönhették, hogy valamelyest javítottak nem túl jó pozíciójukon.

A három forduló óta nyeretlen Cegléd az újonc Putnok ellen próbált javítani, de nem járt sikerrel, a vendégek mind a három pontot hazavitték – Horia Crisan két góllal járult hozzá sikerükhöz.

A késő délutáni mérkőzésen a Vasas a 89. percben Nikolov Balázs által értékesített büntetővel 2–1-re legyőzte a Szegedet. Jovánczai Zoltán góljával a vendégek jutottak előnyhöz a 24. percben, az angyalföldiek a szünet előtti pillanatokban egyenlítettek. A szegedieknek – akik a második félidő derekától emberhátrányban játszottak – ez volt sorozatban a hetedik bajnokijuk, amelyet nem nyertek meg.

LABDARÚGÓ NB II
NYUGATI CSOPORT, 10. FORDULÓ
PUSKÁS AKADÉMIA–VESZPRÉM FC 1–1 (1–0)
Felcsút, 300 néző. Vezette: Varga L. (Huszár, Török K.)
PUSKÁS AKADÉMIA: Czirjék – Margitics, Papucsek, Aposztolopulosz, Farkas N. – Polonkai, Tóth B. – Kleinheisler (Moreira, 78.), Szakály D., Baracskai (Balog G., 57.) – Zsolnai (Soós, 85.). Vezetőedző: Benczés Miklós
VESZPRÉM: Kiss M. – Nagy Á., Molnár Z., Császár, Bosnjak – Nikolin (Szöllőskei, 63.), Hevesi-Tóth, Nyitrai, Leitold (Mosberger, 63.) – Honma, Szabó Zs. (Vágó L., 70.). Vezetőedző: Vágó Attila
Gólszerző: Kleinheisler (1–0) a 41., Honma (1–1) a 47.percben
MESTERMÉRLEG
Benczés Miklós: – Sokat tettünk a győzelemért, de a Veszprém akarata érvényesült. Nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket.
Vágó Attila: – Jól küzdött a csapat. A játékosok megtették, amit kértem, és ennek meg is lett az eredménye.
KOZÁRMISLENY–GYIRMÓT FC GYŐR 1–1 (0–1)
Kozásmisleny, 300 néző. Vezette: Kassai (Lémon, Vámos)
KOZÁRMISLENY: Sólyom – Nagy J., Balaskó, Gadó, Kiss M. – Bjelanovic, Koller K., Boda (Karacs, a szünetben), Szabó B., Zsdrál (Városi, 73.) – Schmidt (Frőhlich, 33.). Vezetőedző: Márton Gábor
GYIRMÓT: Holczer – Csizmadia, Balog Z., Gévay, Illés Gy. (Horváth R., 37.) – Fitos (Erős G., a szünetben), Oross, Regedei, Magasföldi, Lázár P. – Tóth N. (Laki B., 63.). Vezetőedző: Csank János
Gólszerző: Tóth N. (0–1) a 15., Szabó B. (1–1) a 88. percben
Kiállítva: Gévay (második sárga lap után) a 64. percben
MESTERMÉRLEG
Márton Gábor: – Sajnos nem tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna, de így is sokat tettünk a győzelemért.
Csank János: – A kiállítás megfogott minket, ezért csak védekezni tudtunk, de így is volt a végén két lehetőségünk, hogy megszerezzük a győzelmet.
CSÁKVÁRI TK–FC AJKA 1–3 (1–1)
Csákvár, 400 néző. Vezette: Andó-Szabó (Király K., Kóbor)
CSÁKVÁR: Gelei V. – Ambrus, Racskó, Burucz, Ódé – Molnár Cs. (Szarka, 68.), Hajdú S., Csordás Sz. (Domján A., 61.) – Rigó, Vinicius – Folmer. Vezetőedző: Bognár György
AJKA: Jánosa – Sallér, Subicz, Kovács Sz., Péter – Czanik (Nagy B., 69.), Szabó L. (Pavlitzky, 91.), Horváth A., Kanta Sz., Major N. (Szabó P. 86.) – Mihalecz P. Vezetőedző: Németh Zoltán
Gólszerző: Péter P. (0–1) az 5., Ódé (1–1) a 34., Major N. (1–2) a 46., Péter (1–3) az 59. percben
MESTERMÉRLEG
Bognár György: – A mezőnyjátékunkkal elégedett vagyok, jó ritmusban futballoztunk. A támadójátékunk viszont gyenge volt, a kapu előtt kevésnek bizonyult a játékunk. Hozzáteszem, az Ajka jelen pillanatban jobb csapat.
Németh Zoltán: – Úgy érzem, okosan, taktikusan játszottunk, s mivel három gólt is rúgtunk, megérdemelt győzelmet arattunk a Csákvár otthonában.
BAJAI LSE–SZIGETSZENTMIKLÓSI TK 1–2 (0–1)
Baja, 200 néző. Vezette: Berényi (Kis Z., Kiss I. B.)
BAJA: Tulipán – Hajnal G., Lógó, Szabó Gy., Szénási – Szentgyörgyi (Faller, 60.), Szabó Sz. (Nagy E., 38.), Kazi, Illés D. (Szilasi, 77.) – Szöllősi, Despotovic. Edző: Goretich Krisztián
SZTK: Dénes – Bostanov, Kornis, Szamosszegi, Deutsch – Barna Zs. (Lucas, 80.) – Zsivóczky (Besztercei, 67.), Hullám (Bárányos, 57.), Lannert, Kiss K. – Bali. Szakmai igazgató: Várhidi Péter
Gólszerző: Hullám (0–1) a 26., Bali (0–2) a 72., Lógó (11-esből, 1–2) a 89. percben
Kiállítva: Szabó Gy. az 57. percben (a félpályánál megrúgta Darko Bostanovot)
MESTERMÉRLEG:
Goretich Krisztián: – A héten edzőkollégáimmal szponzorok, pszichiáterek és apák voltunk, így nem lehet felkészülni. Nem mi vagyunk az osztály kirakatcsapata, de bent akarunk maradni, ám úgy tűnik, magasabb körökben eldöntötték a sorsunkat.
Várhidi Péter: – Nehéz mérkőzés volt, örülni kell a sikernek. Ez a Baja sokkal többet ér, mint az év elején, amikor legyintettek rá. Három pontért jöttünk, és azt elvittük.
MVM PAKS II–DUNA FC TATABÁNYA 2–2 (1–0)
Paks, 200 néző. Vezette: Barna G. (Kepe, Kulman)
PAKS: Pokorni – Szalontai, Eppel, Berkó, Galambos – Mészáros I. (Pintér N., 80.), Báló (Budai, 69.), Cziráki, Csehi T. – Feil (Czinger, 77.), Heffler N. Edző: Lengyel Ferenc
TATABÁNYA: Dombai A. – Almási, Izing, Böjte, Szekér D. – Oláh G. (Bakos, 53.), Kis Sz., Huszák, Móri (Csovics, 79.) – Weitner, Frank (Skriba, a szünetben). Vezetőedző: Csertői Aurél
Gólszerző: Heffler N. (1–0) a 4., Móri (1–1) a 64., Móri (1–2) a 77., Pintér N. (2–2) a 86. percben
MESTERMÉRLEG
Lengyel Ferenc: – Ma is tanultam valamit. Ha egy csapat folyamatosan ordibál és káromkodik, azzal is el lehet érni idegenben egy döntetlent.
Csertői Aurél: – Nagy erőket mozgósítottunk, hogy megfordítsuk a mérkőzést, de olyan egyéni hibákat követtünk el, amelyek miatt nem tudtunk nyerni. A döntetlen számunkra vereséggel ér fel.
KELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–OROSHÁZA 2–1 (0–0)
Nyíregyháza, 2000 néző. Vezette: Oláh G. (Butkai, Márton Zs.)
NYÍREGYHÁZA: Balogh J. – Ur, Ambrusz, Szilágyi K., Mészáros M. – Minczér, Davidov, Petneházi (Montvai, a szünetben) – Csorba, Simon A. (Hrabina, 43.), Kovács Á. (Pákolicz, 79.). Szakmai igazgató: Brekk János
OROSHÁZA: Molnár F. T. – Szűcs D. (Petrovics, 72.), Milenkovics, Futaki, Kerepeczki – Ondrejó, Kerekes I. – Ács L., Szabó T., Tóth D. – Bernáth P. Vezetőedző: Major László
Gólszerző: Montvai (1–0) a 69., Tóth D. (1–1) a 82., Csorba (2–1) a 84. percben
Kiállítva: Balogh J. (a tizenhatoson kívülre futva buktatta Bernáthot) a 41. percben
MESTERMÉRLEG
Brekk János: – Az első félidőt elszúrtuk, a másodikban viszont tíz emberrel nagyot küzdöttünk, és végül megérdemelten nyertünk.
Major László: – Iramos, nagyon jó mérkőzést láthatott a közönség.
BÉKÉSCSABA ELŐRE–BALMAZÚJVÁROS 1–1 (0–1)
Békéscsaba, 1200 néző. Vezette: Nagy R. (Demeter, Pápai)
BÉKÉSCSABA: Máthé – Mészáros L., Lengyel D., Botis, Juhász Gy. – Raducu, Varga N. (Makra, 76.), Nadaban (Randjelovics, a szünetben), Pozsár – Obot, Majoros (Leucuta, 76.). Vezetőedző: Dajka László
BALMAZÚJVÁROS: Mester – Bokros, Kiss L., Forgács A., Virágh A. – Nagy R. (Kállai G., 66.), Kónya (Ludánszki I., 74.), Szőllősi F., Sárközi (Sándor I., 77.) – Belényesi, Urbin. Vezetőedző: Híres Gábor
Gólszerző: Forgács A. (0–1), a 44., Obot (1–1) az 54. percben
Kiállítva: Lengyel D. (80., második sárga lapos figyelmeztetés után)
MESTERMÉRLEG
Dajka László: – Nem tudom szakmailag értékelni a mérkőzést, mert második hete túl sok múlik a játékvezetőkön…
Híres Gábor: – Pajkos Jánosnak köszönhetjük az egy pontot, ugyanis kiválóan feltérképezte a Békéscsabát. Sajnálom, hogy nem tudtuk megtartani előnyünket.
KAZINCBARCIKAI SC–ÚJPEST FC B 2–0 (1–0)
Kazincbarcika, 700 néző. Vezette: Gyarmati II T. (Kispál R., Kovács II G.)
KAZINCBARCIKA: Szabó Á. – Privigyei, Komlósi, Fótyik, Szala – Hornyák (Fabio, 70.), Maicon (Fehér B., 75.), Kovács P., Tátrai (Horváth B., 68.) – Salvador, George. Vezetőedző: Kiprich József
ÚJPEST: Banai – Szokol, Kálmán, Takács Z., Baranyai Á. – Eninful (Popovics, 58.), Erős R. – Magos, Barczi D., Horváth R. (Toricska, 58.) – Szabó B. (Üveges, 68.). Edző: Víg Péter
Gólszerző: Hornyák (1–0) a 17., Salvador (2–0) a 60. percben
MESTERMÉRLEG
Kiprich József: – Helyzeteink alapján teljesen megérdemelten nyertünk. Amennyiben a későbbiekben is ezt a fegyelmezett és taktikus játékot tudjuk nyújtani, akkor szép sikereket érhetünk el.
Víg Péter: – Gyermeteg és nevetséges hibákat követtünk el. Mire fiatal játékosaink rájöttek, hogy ezen a pályán csak célfutballal lehet eredményt elérni, addigra elveszítettük a mérkőzést.
FERENCVÁROS II–DUNAKANYAR-VÁC 1–0 (0–0)
Budapest, Albert Flórián Stadion, 200 néző. Vezette: Mészáros I. (Péter T., Szeles K.)
FTC II: Rigó – Simita, Otten, Grúz, Tóth A. (Birtalan J., 58.) – Busai, Vass M. (Peszmeg, 53.) – Gárdos, Holman (Nyilasi B., 82.), Papp M. – Máté J. Edző: Lipcsei Péter
VÁC: Dombó – Króner, Páles, Benke, Gulyás M.–Rása (Farkas P., 55.) – Kákonyi, Király, Papp K. (Pap R., 59.), Berki I. (Kelemen, 66.) – Palásthy N. Vezetőedző: Mózner János
Gólszerző: Máté J. (1–0) az 50. percben
MESTERMÉRLEG
Mózner János: – Ismételten csak azt mondhatom, hogy nem korrekt az a bajnokság, amelyikben olyan csapatok vehetnek részt, akik már korábban kiestek.
SZOLNOKI MÁV–DVSC-DEAC 2–1 (1–1)
Szolnok, Véső u., 400 néző. Vezette: Karakó (L. Tóth, Kulcsár J.)

SZOLNOK: Tóth Z. – Tisza K. (Kocsis D., 57.), Kiprich Dániel, Tamási G., B. Tóth – Mile, Kállai I. (Rokszin, 63.) – Bohner, Szepessy R., Lengyel B. – Nagy I. (Pintér L., 76.). Megbízott edző: Bontovics Ferenc

DVSC-DEAC: Szécsi G. – Kuti, Albert I., Gál M., Kovács M. – Birtalan B., Kiso, Lucas, Ferenczi J. – Szécsi M., Angyal (Orosz A., 54.) Edző: Szalánczi Tamás
Gólszerző: Szécsi M. (0–1) a 25., Szepessy R. (1–1) a 45., Szepessy R. (11-esből, 2–1) a 81. percben
MESTERMÉRLEG
Bontovics Ferenc: – Bár a gólkülönbség-javítás helyett megszenvedtünk a három pontért, győzelmünk mindenképpen megérdemelt.
Szalánczi Tamás: – A játékkal nem volt problémánk, ellenünk befújta a játékvezető a tizenegyest, javunkra viszont nem, s ez döntött.
CEGLÉDI VSE–PUTNOK VSE 1–3 (0–1)
Cegléd, 300 néző. Vezette: Lovas (Horváth Z., Hofbauer)
CEGLÉD: Miski – Szalai B. (Markó, 1., Medgyesi, 58.), Koncz Zs., Farkas I., Juhász D. – Robson, Kenderes, Nagy L., Csurka (Halgas, 62.) – Kormos, Balog M. Vezetőedző: Ványi Zsolt
PUTNOK: Botló – Szögedi, Bányai P., Kovács R., Crisan – Illés R., Zabos, Zimányi, Odrobéna (Bene A., 62.) – Elek B. (Matis, 87.), Monyók (Olasz D., 67.). Vezetőedző: Koszta Péter
Gólszerző: Crisan (0–1) a 10., Medgyesi (1–1) a 63., Crisan (11-esből, 1–2) a 71., Matis (1–3) a 91. percben
MESTERMÉRLEG
Ványi Zsolt: – Az egyenlítés után két olyan mérkőzéslabdánk is volt, amelyet serdülőmeccsen is illik értékesíteni. Szalai Botond súlyos sérülése miatt újabb játékost vesztettünk el erre az évre.
Koszta Péter: – Nagyon fontos volt a győzelem, mert az ezt megelőző három találkozó nem az elképzeléseink szerint alakult.
VASAS–SZEGED 2011 2–1 (1–1)
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 1000 néző. Vezette: Fábián (Galán, Becséri G)
VASAS: Szatmári Z. – Görgényi, Lucas (André, 26.), Mehmedagic (Nikolov, 17.), Katona M. – Polényi, Thiago, Deyvison (Mundi, 71.), Kovács D. – Bobo, Szilágyi P. Vezetőedző: Szapor Gábor
SZEGED: Belecsan – Laczkó J., Petrók, Toca, Sz. Markovics, Radnai – Kis R. (Varga B., 71.), Ulvicki, Farkas Z. (Kéri, 67.), Geiger (Lisztes, a szünetben) – Jovánczai. Vezetőedző: Tóth Bálint
Gólszerző: Jovánczai (0–1) a 22., Bobo (1–1) a 45., Nikolov (11-esből, 2–1) a 90. percben
Kiállítva: Markovics (második sárga lap után) a 65. percben
MESTERMÉRLEG
Szapor Gábor: – Az első félidőben súlyos hibánkat góllal büntette meg az ellenfél. A második félidőben jobban játszottunk, és több helyzetet dolgoztunk ki.
Tóth Bálint: – Durván belenyúlt a mérkőzésbe... Mindenki tudja, kire gondolok, nem mondom ki a nevét.
LABDARÚGÓ NB II
10. FORDULÓ, NYUGATI CSOPORT
Szombati mérkőzések
Puskás Akadémia–Veszprém1–1
Kozármisleny–Gyirmót FC Győr
1–1
Csákvár–FC Ajka 1–3
Bajai LSE–Szigetszentmiklósi TK
1–2
Paks II–Tatabánya
2–2
Vasárnapi mérkőzés
BKV Előre–Kaposvár II
Pénteken játszották
Soproni VSE–Zalaegerszegi TE FC0–3
Győri ETO II–Haladás II1–2
A NYUGATI CSOPORT ÁLLÁSA
1. Puskás Akadémia FC 10 7 3 23– 8 +15 24
2. Kozármisleny SE 10 7 2 1 23– 9 +14 23
3. FC Ajka 10 5 5 12– 5 +7 20
4. Gyirmót FC Győr 10 5 3 2 19–14 +5 18
5. Duna FC Tatabánya 10 5 2 3 18–13 +5 17
6. Szombathelyi Haladás II* 10 4 4 2 15–12 +3 16
7. Szigetszentmiklósi TK 10 5 5 15–15 0 15
8. Zalaegerszegi TE FC 10 4 2 4 15–15 0 14
9. Veszprém FC 10 3 3 4 16–19 –3 12
10. Soproni Vasutas SE 10 3 2 5 14–18 –4 11
11. Csákvári TK 10 3 1 6 13–19 –6 10
12. Kaposvári Rákóczi II* 9 2 4 3 7– 8 –1 10
13. MVM Paksi FC II* 10 2 4 4 13–21 –8 10
14. Bajai LSE 10 2 8 12–24 –12 6
15. Győri ETO FC II* 10 1 3 6 16–18 –2 6
16. BKV Előre SC 9 1 2 6 8–21 –13 5

 

LABDARÚGÓ NB II
10. FORDULÓ, KELETI CSOPORT
Szombati mérkőzések
Kazincbarcika–Újpest FC B2–0
FTC II–Dunakanyar-Vác 1–0
Békéscsaba Előre–Balmazújváros 1–1
Szolnoki MÁV FC–DVSC-DEAC2–1
Ceglédi VSE–Putnok VSE
1–3
Vasas–Szeged 20112–1
Nyíregyháza Spartacus–Orosháza2–1
Vasárnapi mérkőzés
Mezőkövesd–Bp. Honvéd-MFA
14.30

A KELETI CSOPORT ÁLLÁSA
1. Mezőkövesd-Zsóry 9 6 1 2 16–10 +6 19
2. Orosháza FC 10 6 4 21–18 +3 18
3. Nyíregyháza Spartacus 10 5 3 2 12–10 +2 18
4. Békéscsaba Előre 10 4 5 1 19–12 +7 17
5. Vasas 10 4 3 3 9– 8 +1 15
6. Dunakanyar-Vác 10 4 2 4 17–16 +1 14
7. Putnok VSE 10 4 2 4 19–19 0 14
8. Budapest Honvéd II-MFA* 9 4 2 3 15–15 0 14
9. Balmazújváros
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik