Átigazolások: a világvándor MTK-s Moszkvából is távozik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.12. 11:54
null
Khaly Thiam Moszkvából is hamar távozik (Fotó: sunugal24.net, archív)
Másfél év alatt a negyedik csapathoz kerülhet kölcsönbe az MTK labdarúgócsapatának szenegáli középpályása, Khaly Thiam, aki ősszel a Dinamo Moszkvában futballozott, de távozik az orosz klubtól – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

 

Khaly Thiam menedzsere, Panicos Makaedonas a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, a középpályás a több játéklehetőség reményében szeretne klubot váltani, mert mióta októberben a Dinamo Moszkva edzőt váltott, már nem kap lehetőséget az orosz élvonalban.

A Dinamónál futó kölcsönszerződését ezért közös megegyezéssel megszüntetik. Thiam iránt több országból is érdeklődnek, de az újabb váltáshoz, adott esetben az újabb kölcsönadáshoz az MTK belegyezése is szükséges, mert a 24 éves légióst továbbra is élő szerződés köti az NB II-ben szereplő kék-fehérekhez.

A 2014-ben Kaposvárról szerződtetett Thiamot először 2016 nyarán az amerikai profi ligában szereplő Chicago Fire-nek adta kölcsön az MTK, majd 2017 tavaszán már a török élvonalban, a Gaziantesporban futballozott, augusztusban pedig a Dinamo Moszkvához került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik