ZTE: Artjoms Rudnevs orvosi vizsgálaton vesz részt a Poznannál

Vágólapra másolva!
2010.07.19. 17:05
Címkék
Korábban beszámoltunk róla, hogy információink szerint Artjoms Rudnevs ügyében a Lech Poznan közel került a megegyezéshez a Zalaegerszeggel. Ezt megerősítette a lengyel klub vezetőedzője, Jacek Zielinski is.

„Artjoms ma csatlakozik hozzánk. A BL-selejtezőben ugyan nem számíthatunk rá, de a későbbiekben nagy hasznára lehet a csapatnak" – nyilatkozta Rudnevsről Jacek Zielinski a 90 minut.pl internetes oldalnak. Rudnevs a Bl-selejtezőben azért nem játszhat a lengyeleknél, mert az Európa-liga-selejtezőben már játszott a ZTE színeiben, viszont ha a lengyel bajnok bejut a Bajnokok Ligájába, akkor már szerepelhet.

A támadó a hírek szerint előbb orvosi vizsgálaton vesz részt a Lechnél, és ha ezen megfelel, akkor hamarosan alá is írhat a poznaniakhoz.

„A Lech és a Zalaegerszeg szóban már megállapodott, ennek írásba foglalása is folyamatban van, de a részletekről csak Nagy Ferenc, a ZTE elnöke hivatott nyilatkozni. A szerződéskötés már csak azon múlik, a játékos meg tud-e egyezni a lengyel csapattal, de úgy gondolom, ez sikerülni fog, hiszen Rudnevs karrierjében ez nagy előrelépés lenne" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a két klub közti megállapodást tető alá hozó SportConcept menedzseriroda részéről Bognár Nándor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik