Vidi: négy fiatal játékos is a csapattal tartott Ausztriába

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.15. 10:58
null
Nyári Patrik (jobbra) tavasszal két NB I-es meccset játszott a Haladásban (Fotó: Dömötör Csaba)
Az első keret tagjain kívül négy fiatal labdarúgó is útra kelt szombaton a Mol Vidi (július 1-jétől Mol Fehérvár) ausztriai edzőtáborba induló labdarúgócsapatával – adta hírül a klub honlapja.

A többiekkel tartott Ausztriába a Vidi második csapatában a 2018–2019-es idényben tíz mérkőzésen szereplő, 18 esztendős Tamás Olivér és a kapuban kilenc alkalommal védő, szintén 18 éves Németh Botond, valamint a Haladás engedélyével Juhász Rolandékkal utazott az U18-as válogatott Halmai Ádám és a már két NB I-es találkozón is kezdőként pályára lépő Nyári Patrik is – írja a molvidi.hu.

Kovácsik Ádám, Vinícius, Boban Nikolov, Pátkai Máté, Kovács István és Szabó Bálint válogatott kötelezettségeik miatt néhány nap pihenőt kaptak, ők június 19-én csatlakoznak Marko Nikolics együtteséhez.

A Vidi június 27-ig készül a magyar határtól nem messze található Bad Waltersdorfban. A székesfehérváriak három felkészülési meccsen lépnek pályára: június 22-én az orosz Ahmat Groznij, 26-án az osztrák Wolfsberger AC és 27-én a cseh Baník Ostrava ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik