Vidi: Juhász legszívesebben pályára lépne az El-selejtezőn

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.20. 07:41
Juhász Rolandnak ugyan június 30-án lejár a kölcsönszerződése a Videotonnál, mégis elvitték Ausztriába az edzőtáborba. Ez egyelőre annyit jelent, hogy a játékos minden eshetőségre felkészül.

„Egyelőre a Videoton játékosa vagyok, hiszen a szerződésemből hátravan még másfél hét – mondta Juhász Roland. – Amennyiben sikerülne maradnom, július negyedikén már Európa-liga-selejtezőt kellene játszanom a csapattal, ezért mindenképpen indokolt, hogy felkészülten várjam a mérkőzést. Ehhez pedig szükséges az edzőtáborozáson való részvétel is."Juhász Roland. – Amennyiben sikerülne maradnom, július negyedikén már Európa-liga-selejtezőt kellene játszanom a csapattal, ezért mindenképpen indokolt, hogy felkészülten várjam a mérkőzést. Ehhez pedig szükséges az edzőtáborozáson való részvétel is."

A döntés, amelyet a klub és a játékos közösen hozott meg, akár azt is sugallhatná, hogy közel áll az újbóli megállapodáshoz a belga Anderlecht és a Videoton. Az egyeztetések zajlanak, de konkrétum még nincs az ügyben.

„Nem kell túlgondolkodni ezt a döntést – fogalmazott Juhász. – Pusztán arról van szó, hogy jó állapotban akarok lenni, ha esetleg megszületik az új megállapodás, akkor ne legyek lemaradva. Úgy készülök, mintha biztos lenne a fehérvári szerződésem, ebben a helyzetben ez a legjobb döntés. Ha vissza kellett volna mennem Belgiumba, akkor csak a második csapattal edzhetnék, az meg azért nem az igazi."

Juhász Roland nyolc évet húzott le az Anderlechtnél, amelynél jövő nyáron jár le a szerződése. A védő azonban nem szeretne többet kölcsönben futballozni sehol, végleg klubot akar váltani.

„A belgáktól függ minden – nyilatkozta a védő. – Bízom benne, ha máskor nem, akkor legalább most bebizonyítják, hogy nem múlt el bennük nyomtalanul az a nyolc esztendő, amit náluk töltöttem. Kölcsönbe azonban nem akarok menni már sehova. Szeretném hosszú távon látni a jövőmet, nem csak fél vagy egy évben gondolkodni valahol."

Hogy mi lenne a védő számára az ideális forgatókönyv?

A válasz egyszerű: „Az, ha július negyedikén pályára lépnék a Videotonban az El-selejtezőben."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik