Videoton: Vítor Gomes is aláírt - hivatalos

Vágólapra másolva!
2013.02.11. 09:45
null
A Videoton bejelentette Vítor Gomes átigazolását (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/vitor-gomes-a-vidiben-folytatja.html" target="_blank">vidi.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján tette közzé, hogy szerződtette a portugál Vítor Gomest.

A többszörös portugál U21-es válogatott védekező középpályás fél évre kölcsönbe érkezik Fehérvárra a Rio Avétól, de a Videotonnak a nyáron opciós joga lesz a kivásárlására.

„Örülök, hogy a Vidiben folytathatom a pályafutásomat. Úgy érzem, jó döntést hoztam, mert a Videoton FC komoly klub, nagy tervekkel és célokkal, amelyek megvalósításához minden körülmény adva van. Bízom benne, hogy teljesítményemmel segítem majd a klubot, mindent meg fogok tenni ezért” - nyilatkozta Vítor Gomes a vidi.hu-nak.

Vítor Gomes a Rio Avéban nevelkedett, az első csapatban több mint száz bajnokin lépett pályára, az ősszel azonban nem kapott túl sok játéklehetőséget, és azzal sem tudott élni. Az őszi tizenöt mérkőzésén nem szerzett gólt, a bajnokságban tíz meccsen összesen 256 percet töltött a pályán, kilencszer csereként állt be. Klubja 2008-ban már kölcsönadta őt az olasz Cagliarinak, ám egyszer sem lépett pályára a szárdoknál, így visszatért Portugáliába. A 25 éves középpályás játszott a portugál U20-as és U21-es válogatottban is.

Mint beszámoltunk róla, Vítor Gomes a portugál sajtó szerint már a múlt héten elköszönt a társaitól Portugáliában, és a helyi lapok szerint már akkor biztos volt, hogy a Videotonhoz igazol.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Arturo Álvarez (salvadori, Pacos Ferreira – Portugália, kölcsönbe), Vítor Gomes (portugál, Rio Ave – Portugália), Lencse László (Ironi Kirjat Smona – Izrael, kölcsönből vissza),Nagy Dániel (Haladás, kölcsönből vissza), Jeff Silva (brazil, Diósgyőri VTK – kölcsönből vissza),

Távozik/távozhat: Babos Barna (Zalaegerszegi TE FC), Renato Neto (brazil, Sporting CP – kölcsönből vissza, onnan Gent – Belgium), Walter Lee (spanyol, Lokeren – Belgium), Lencse László (Aszterasz Tripolisz – Görögország, kölcsönbe), Sándor György (al-Ittihad FC – Szaúd-Arábia, kölcsönbe), Jeff Silva (brazil, ABC FC – Brazília), Kaká (brazil, Deportivo La Coruna – Spanyolország, kölcsönbe)
Kiszemeltek: Fabio (brazil, Puskás Akadémia FC), Kleinheisler László (Puskás Akadémia FC), Nildo Petrolina (brazil, Beira-Mar – Portugália), Miguel Ángel Luque (spanyol, Puskás Akadémia FC), Zsótér Donát (Videoton U19)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik