Videoton: visszatér, de nem biztos, hogy marad is a kapus

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 08:21
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a szlovák kapus, Tomás Tujvel a kecskeméti kölcsönjáték után visszatér a Videotonhoz, mert még két évig Fehérvárra köti a szerződése. A Nemzeti Sport osztályzatai alapján a szezon legjobb kapuvédőjének bizonyuló Tujvel ugyanakkor elmondta, még nem biztos, hogy marad is a bajnokcsapatnál.

„Nem tudom, mi lesz velem. Ami biztos, két évig még szerződés köt Székesfehérvárra, de hogy végül a következő idényben ott védek-e, nehéz lenne most megmondani. A felkészülés első napján jelentkezem az öltözőben, aztán meglátjuk, megyek vagy maradok. Nem aggódom a jövőm miatt, csapat nélkül csak nem maradok. Ami a Kecskemétet illeti, fájó szívvel hagyom ott a várost, szerettem ott védeni" – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak a Videoton kapusa.

Mint arról a Nemzeti Sport korábban elsőként beszámolt, a Videotonnál teljes átrendeződés várható kapusfronton. A lejáró szerződésű Juan Calatayud várhatóan távozik, és valószínűleg Horváth Tamás sem marad, ugyanakkor Fehérváron szívesen látnák a Puskás Akadémia játékosát, Braniszlav Danilovicsot.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros, ?), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC), Pátkai Máté (Győri ETO), Priskin Tamás (Győri ETO)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Nikolics Nemanja (szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: Bordeaux – Franciaország, Legia – Lengyelország, Sporting – Portugália), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Horváth Tamás (érdeklődnek iránta: Paks), Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Kleinheisler László (érdeklődnek iránta: Wroclaw – Lengyelország), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése), Tomás Tujvel (szlovák)

TOMÁS TUJVEL HOSSZABB, SZEZONÉRTÉKELŐ NYILATKOZATÁT ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik