nemzetisport.hu 2018.01.26 19:10 Frissítve: 2018.01.26 19:32

Videoton: Szükség van még némi erősítésre – Nikolics

Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője a hozzáállással elégedett, az eredményességgel nem, és a CFR Cluj elleni pénteki felkészülési mérkőzés (0–3) után szükségesnek lát némi erősítést, főleg a támadószekcióban.

 

Marko Nikolics nem volt maradéktalanul elégedett csapata teljesítményével (Fotó: Meder István/archív)

„A hozzáállással most sem volt gond, a változtatások után a második játékrészben pedig már megvoltak a helyzetek is, az a negyvenöt perc jobban sikerült, mint az első – idézi a vidi.hu Marko Nikolics vezetőedzőt. – A mérkőzés folyamán legalább húsz labdát elveszítettünk a tizenhatos környékén vagy azon belül, nagyon sok labdát odaadtunk az ellenfelünknek. Erős csapatok ellen játszunk az edzőtáborban. Nem Európa topgárdáival, de azért jó együttesekről van szó, jelen pillanatban jobbak, mint mi. Bizonyos szempontból csak ismételni tudom magamat – három meccsen csupán egy tizenegyesből voltunk képesek gólt szerezni, szóval szükség van még némi erősítésre, főleg a támadószekcióban. Sajnos még ma sem tudtunk a lehető legjobb összetételben kiállni, hiszen Vinícius, Géresi, Fiola és természetesen Huszti Szabolcs sem játszhatott, Scsepovics pedig először léphetett pályára a kihagyása után. Boban Nikolov is csupán egy hete van velünk. Mindennel együtt nehéz ezen a szinten bemutatni azt a futballt, amit játszani szeretnénk, de van még egy hónap a tavaszi idény kezdetéig, és bízom benne, hogy addig minden összeáll majd úgy, ahogy szeretnénk.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”

2020.03.27 16:29:43

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A nehéz időkben a korábbi válogatott középpályás Pécelen igyekszik magát hasznossá tenni.

2020.03.23 22:19:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Beállt a családi patikába, hogy ezzel is enyhítse a vészt.

2020.03.22 22:36:01

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A hazai futballban 1970-ben az volt az általános vélemény, hogy „az úttörőkkel foglalkozó szakemberek a grundok eltűnése mellett a beatzenét jelölik meg egyes számú »közellenségként«”.