Videoton: Suljic elmondta, hová csábították még

Vágólapra másolva!
2015.09.02. 14:32
Asmir Suljic boldog, hogy az Újpest után a Videotonban folytathatja a pályafutását, és reméli, hogy a fehérvári csapatból előbb-utóbb Bosznia-Hercegovina válogatottjába is beverekszi magát – derült ki abból az interjúból, amelyet a támadó egy bosnyák honlapnak adott.

„Érdeklődtek irántam Törökországból és Belgiumból, sőt bejelentkezett a lengyel Lech Poznan is, de a Videoton volt a leggyorsabb és a legkonkrétabb – idézi a klix.ba Asmir Suljicot. – Bevallom, nagyon boldog vagyok, hogy a Vidihez kerültem, mert egyfelől a bajnoki címvédőről és egy rendszeres európai kupaszereplőről van szó, másfelől itt fantasztikusak a körülmények. Biztos vagyok abban, hogy jó döntést hoztam.”

Az átigazolási időszak hajrájában aláíró Suljic elismerte, egyelőre nem megy jól a Vidinek, de új csapattársaival feltett szándékuk, hogy a Debrecen elleni győzelem adta lendülettel meginduljanak felfelé a tabellán.

„Vissza akarunk kerülni oda, ahová tartozunk, vagyis az első háromba. Nagyon jó csapatunk van, az idény végén a bajnokságban és a kupában is a legjobb helyezésekért akarunk harcolni.”

Mivel válogatott játéknapok közelegnek, szóba került, hogy a támadó eddig hiába várta a meghívót a nemzeti együtteshez.

„Sajnálom, hogy nem kaptam esélyt a bizonyításra, noha volt már példa arra, hogy egyedüli külföldiként bekerültem az idény csapatába az NB I-ben. Azt mondják, a magyar bajnokság nem elég erős, én viszont úgy érzem, megvannak bennem a válogatotthoz szükséges képességek. De most nem ezzel foglalkozom, hanem azzal, hogy bebizonyítsam, a Videotonnak megérte pénzt költenie rám.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik