Videoton: Rudolf Gergely kikerült a fehérváriak keretéből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.16. 11:01
null
Rudolf Gergelyt felmentette a klub vezetősége az edzések látogatása alól (Fotó: Hegedüs Gábor)
A klubvezetés döntése értelmében Rudolf Gergely a mai naptól nem tagja a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton FC keretének, ezt szerda délelőtt közölték is a játékossal – tudatta a klub hivatalos honlapja.

 

A 31 éves támadó nem látogathatja sem az első, sem a második csapat edzéseit, jövőjéről hamarosan dönt a Vidi vezetősége – teszi hozzá a vidi.hu.

Rudolf tavaly nyáron az anyagi nehézségek miatt ellehetetlenülő Győri ETO-tól érkezett Székesfehérvárra. Tavaszi, győri teljesítménye alapján nem, ám képességei és korábbi múltja miatt volt abban potenciál, hogy a távozó Nikolics Nemanját megfelelően pótolja. Ezzel szemben Rudolf még kiegészítőember sem lett. Az eddigi 25 fordulóban mindössze hétszer kapott lehetőséget: kétszer kezdőként – idén februárban –, ötször csereként léphetett pályára, ahol összesen 230 percet tölthetett. Ez nagyjából öt félidő.

Rudolf a sikeres debreceni évek után 2010-ben csapott fel légiósnak, játszott Olaszországban (Genoa, Bari) és Görögországban (Panathinaikosz), majd 2012-ben tért haza. Előbb lehúzott egy idényt a DVTK-nál, majd kettőt Győrben. Különösen előbbi időszakát sok kritika illette, míg Győrben azért árnyaltabb, vegyesebb már az összkép, de tartósan ott sem tudott húzóemberré válni, és a várakozásoknak megfelelően teljesíteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik