Videoton: Nikolics csatártársát kivásárolnák szerződéséből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.03. 16:12
null
Prijovic (középen) Nikolics oldalán vágta a gólokat a szezonban, nagy igazolás lenne a Videotonnak (Fotó: przegladsportowy.pl)
A Nemzeti Sport Online varsói, klub közeli forrásból úgy értesült, hogy a Videoton szerződtetné Aleksandar Prijovicot, a Legia Warszawa csatárát.

 

Az NSO információja szerint a Videoton már felvette a kapcsolatot a Legiával Prijovic szerződtetése ügyében. A csatárt 2019 júniusáig köti szerződés a klubjához. A piaci értékét a transfermarkt.de 1.5 millió euróra teszi, úgy tudjuk, a fehérváriak ennél valamivel kevesebbért, megközelítőleg egymillió euróért szerződtethetnék.

Egyelőre azonban kérdésesnek tűnik, hogy a svájci futballista szívesen jönne-e Magyarországra. Sokat javíthatna a Videoton tárgyalási pozícióján, ha a magyar csapat szerződtetné vezetőedzőnek Henning Berget – akinek érkezését már előrevetítettük –, hiszen a norvég szakember együtt dolgozott vele a szezon elején a Legiánál, így jól ismeri a csatárt.

A 26 éves támadó minden sorozatot figyelembe véve 47 mérkőzésen 16 gólt szerzett és kilenc gólpasszt jegyzett, Nikolics csatártársaként futballozott a szezon során. A bajnokságban nyolcszor volt eredményes, tehát jóval kevesebb gólt szerzett, mint a 26 találatnál járó Nikolics.

Prijoviccsal kapcsolatos friss hír, hogy a Lech Poznan elleni Lengyel Kupa-döntőben eltört a keze, ezért ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik