Videoton: a kiszemelt csatár keze eltört, vége a szezonjának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.03. 19:03
Eltört a keze Aleksandar Prijovicnak, a Lengyel Kupa-győztes Legia Warszawa svájci támadójának, aki ebben a szezonban már nem léphet pályára.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Videoton érdeklődik Nikolics Nemanja csatártársa iránt, és már fel is vette a kapcsolatot a Legiával Prijovic szerződtetése ügyében.a Videoton érdeklődik Nikolics Nemanja csatártársa iránt, és már fel is vette a kapcsolatot a Legiával Prijovic szerződtetése ügyében.

A 26 esztendős támadó hétfőn győztes gólt szerzett a Lech Poznan elleni kupadöntőben, amelyen a 90. percig volt a pályán. Lecserélésekor a kezét fájlalta, néhány perccel korábban egy ütközés után lent maradt a földön. A díjátadáson már bekötözött kézzel jelent meg.

A mérkőzés után Maciej Tabiszewski csapatoros elmondta, Prijovicnak eltört a karja, ezért ebben a szezonban már nem léphet pályára. A Legia csatára minden sorozatot figyelembe véve 47 mérkőzésen 16 gólt szerzett és kilenc gólpasszt jegyzett, kiesése érzékenyen érintheti a varsói csapatot.

 



 

A lengyel bajnokság felsőházi rájátszásából még három forduló van hátra. Nikolicsék jelenleg vezetik a tabellát, de ugyanannyi pontot számlálnak, mint a második helyezett Piast Gliwice. A két csapat a következő körben éppen egymással játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik