Videoton: Nagy Dániel jövő héttől végez teljes értékű munkát

Vágólapra másolva!
2010.07.13. 13:24
A Videoton labdarúgócsapatának középpályása, Nagy Dániel klubja hivatalos honlapjának elmondta, rendbe jött a korábbi combhajlítóizom-sérülése, de bizonyos mozdulatoktól, sprintektől még óvja magát.

„Kemény, de nyilván speciális edzésekben volt részem, amíg a többiek az edzőtáborban gyakoroltak” – nyilatkozta Nagy a vidi.hu-nak.

„Úgy tűnik, a combhajlítóizmom teljesen rendbe jött, bár egyelőre nem merek százszázalékos erőbedobással hajtani, bizonyos mozdulatoktól és a sprintektől még óvom magam, nem akarok ismét lesérülni. Jártam kezelésekre, ahol felvetődött a lehetősége annak is, hogy részben csípő-, illetve gerincproblémák okozhatják a combizmom ismételt sérülését. Úgy érzem, célegyenesben vagyok a teljes felépülést illetően, s reményeim szerint a jövő héttől már minden gyakorlatba beszállhatok az edzéseken" – tette hozzá a középpályás, aki szombaton a Videoton II elleni gyakorlómeccsen már pályára lépett.

Nagy elmondta, nem hiszi, hogy az NK Maribor elleni csütörtöki Európa-liga-selejtezőn számít rá a Videoton szakvezetője, Mezey György, mert erőnléti lemaradásai vannak és meccshiánnal is küzd. A jövő heti visszavágón azonban már játszani szeretne.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik