Videoton: Mindenben jobbak voltunk a Fradinál – Kovács Z.

Vágólapra másolva!
2018.05.29. 10:23
Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója szerint vasárnap bajnoki címet szerző csapata mindenben jobb volt a Ferencvárosnál a labdarúgó NB I 2017–2018-as idényében.

„Mindenben – válaszolta Kovács Zoltán a Népszava kérdésére, amely azt firtatta, miben volt jobb a bajnokcsapat a Ferencvárosnál az idény során – Az ország legnépszerűbb, és ilyen értelemben a legerősebb klubját, a Ferencvárost győztük le, ami hatalmas fegyvertény. Én elég sokat futballoztam Magyarországon, pontosan tudom, hogy mit jelent legyőzni a Ferencvárost. Ha nem vagy jobb a Fradinál, annak mindig van valami következménye, mi viszont most sokkal jobbak voltunk, ez elmondhatatlan boldogság.”Kovács Zoltán a Népszava kérdésére, amely azt firtatta, miben volt jobb a bajnokcsapat a Ferencvárosnál az idény során – Az ország legnépszerűbb, és ilyen értelemben a legerősebb klubját, a Ferencvárost győztük le, ami hatalmas fegyvertény. Én elég sokat futballoztam Magyarországon, pontosan tudom, hogy mit jelent legyőzni a Ferencvárost. Ha nem vagy jobb a Fradinál, annak mindig van valami következménye, mi viszont most sokkal jobbak voltunk, ez elmondhatatlan boldogság.”

Kovács szerint csapata játékosait különleges motivációval látta el, hogy a Honvéd ellen tehették biztossá a bajnoki címet, méghozzá napra pontosan egy évvel az után, hogy a kispestiek őket legyőzve aranyérmesek lettek.

„Akinek ez nem ad erőt, az szerintem nem is tudja, miről szól a futball – fogalmazott Kovács. – Nálunk szerencsére ezzel nem volt gond, látszott a játékosokon, mennyi pluszt jelentett nekik az, hogy éppen az évfordulón vághatnak vissza. Egyébként hozzátenném, már tavaly is megérdemeltük volna az elsőséget. Akkor is legyőztük a Ferencvárost, és az idén is.”

A bajnokságból egy forduló még hátravan (szombaton játsszák le), de a második helyezett FTC már nem előzheti meg a fehérváriakat.

A teljes interjú ide kattintva olvasható el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik