Videoton: Mezey szerint Lencse az Újpesttel járna a legjobban

Vágólapra másolva!
2010.08.24. 11:17
Az fmh.hu értesülései szerint Lencse László iránt külföldi és magyar csapatok is érdeklődnek, ám a fiatal csatárt csak kölcsönbe adná a Videoton labdarúgócsapata.

„Vannak érdeklődők, itthonról és külföldről egyaránt, de még nincs konkrétum. Az biztos, hogy a klub csak kölcsönbe adna, erre Mezey György vezetőedző is nyitott, s ennek, így az én további sorsomnak is ezen a héten el kell dőlnie, hiszen a hónap végén lejár az átigazolási időszak. Játszani szeretnék az élvonalban, bekerülni az U21-es válogatottba, de ez csak a rendszeres játéklehetőséggel lehetséges, amit az esetleges kölcsönadással el kell fogadnom" – nyilatkozta Lencse az fmh.hu-nak. vezetőedző is nyitott, s ennek, így az én további sorsomnak is ezen a héten el kell dőlnie, hiszen a hónap végén lejár az átigazolási időszak. Játszani szeretnék az élvonalban, bekerülni az U21-es válogatottba, de ez csak a rendszeres játéklehetőséggel lehetséges, amit az esetleges kölcsönadással el kell fogadnom" – nyilatkozta Lencse az fmh.hu-nak.

A lapnak Mezey György elárulta, hogy a csatár iránt egy görög, két magyar vidéki csapat, valamint az Újpest érdeklődik. A szakember szerint Lencse számára az Újpest lenne a legjobb megoldás, mivel ott rendszeresen játszana.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik