Videoton: már csak egy kérdés van Nikolics hosszabbításával kapcsolatban

Vágólapra másolva!
2018.05.30. 19:29
null
Már csak az a kérdés, hogy Nikolics két vagy három évre ír alá (Fotó: Török Attila)
A labdarúgó NB I 2017–2018-as kiírását egy fordulóval a vége előtt megnyerő Videoton FC még a hétvégén hosszabbít szerb vezetőedzőjével, Marko Nikoliccsal – a kérdés most már csupán az, hány évre ír alá.

 

A Partizan után a Videotonnal is bajnoki címet nyerő szerb szakember – sőt, 2016-ban nyolc meccsen a későbbi szlovén aranyérmes Olimpija Ljubljanát is irányította – méltatta csapata szenzációs hajráját.

„Rendkívül elégedett vagyok a klubnál meglévő stabilitás és a legutóbbi három mérkőzésen mutatott játék miatt. A csapat a maximumot hozta ki az összecsapásokból, és nyolc-nullás gólkülönbséget tudott felmutatni” – idézi Marko Nikolics szavait a zurnal.rs.

„A tavasz kezdetén, amikor a Videoton még csak a második helyen állt, a klub előállt egy új szerződésajánlattal. A kapcsolatunk alapja a bizalom, és ez a bizonyítéka annak, hogy a vezetőség hisz a munkánkban. Arra számítok, hogy már a hétvégén aláírom az új szerződésem, a kérdés már csak az, hogy két vagy három évre szóljon…” – tette hozzá.

NB I, 2017–2018, 33. FORDULÓ
JÚNIUS 2., SZOMBAT, 19 ÓRA
HELYSZÍN
Budapest Honvéd–Vasas FC
Budapest, Bozsik József Stadion
Újpest FC–Debreceni VSC
Budapest,Szusza Ferenc Stadion
Puskás Akadémia–Paksi FC
Felcsút,Pancho Aréna
Balmazújváros–FerencvárosBalmazújváros, Városi Stadion
Diósgyőri VTK–Videoton FC
Miskolc, Diósgyőr, DVTK Stadion
Haladás–MezőkövesdSzombathely,Haladás Stadion
TABELLA •GÓLLÖVŐLISTA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik