nemzetisport.hu 2015.06.29 11:59 Frissítve: 2015.06.29 20:41

Videoton: már a hivatalos keretből is kikerült a két légiós

A Videoton labdarúgócsapatának hivatalos honlapján elérhető aktuális, 22 fős keretben már nem szerepel a spanyol Álvaro Brachi és a marokkói Szofian Sakla, akikkel kapcsolatban a klub korábban csak azt a tájékoztatást adta, hogy nem utaznak a csapat ausztriai edzőtáborába.

 

A Videoton sajtóosztálya megkeresésünkre azt a tájékoztatást adta, hogy Brachi és Sakla már nem tagja a csapat első keretének, de ez nem jelenti azt, hogy ne állnának a klub alkalmazásában.

Vagyis a szakmai stáb a jelek szerint nem számol velük, és a szerződésük ugyan még Fehérvárra köti őket, várhatóan távozik a két védő.

A klub a legutóbb kölcsönben szereplő futballistákról – így például Kleinheisler Lászlóról (Puskás Akadémia), Szekeres Adriánról (Dunaújváros) és Zsótér Donátról (Puskás Akadémia) – a kölcsönszerződésük közelgő lejárta után adhat tájékoztatást.

A vidi.hu-n található hivatalos keretben az új szerzemények már mezszámokkal együtt szerepelnek. Braniszlav Danilovics 44-esben, Lang Ádám 18-asban, Koltai Tamás 11-esben, Pátkai Máté 17-esben játszik majd.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Koltai Tamás (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Lang Ádám (Győri ETO, szabadon igazolhatóként), Pátkai Máté (Győri ETO, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC)

Kölcsönből visszatérők: Hudák Martin (PAFC, ?), Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek: Gábor Péter

Kiszemeltek: Rydell Poepon (holland, Valenciennes – Franciaország), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország)

Kölcsönbe távozók: Horváth Tamás (PAFC), Tomás Tujvel (szlovák, kecskeméti kölcsön után DAC – Dunaszerdahely, Szlovákia)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak:  Álvaro Brachi (spanyol), Szofian Sakla (marokkói), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése)

 

 

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.