Videoton: macedón válogatott játékos érkezik – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.16. 13:42
Sajtóhírek szerint macedón válogatott középpályással erősít a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton FC. A fehérváriak állítólag Boban Nikolov iránt érdeklődnek, aki még a télen Magyarországra igazolhat.

A derbi.mk keddi beszámolója szerint a Vardar Szkopje elindult Antalyába edzőtáborozni, de nem tartott a csapattal Törökországba Boban Nikolov, aki iránt állítólag a Videoton FC érdeklődik. A 23 éves védekező középpályás szerződése a nyáron lejár a macedón csapatnál, de a hírek szerint a fehérvári együttes még a télen szerződtetni akarja őt. Ezt százezer euróért meg is teheti a cikk szerint.

Az 6-szoros macedón válogatott Nikolov Szkopjében csapattársa volt Sztefan Szpirovszkinak, a Ferencváros légiósának. Nikolov Hagi akadémiáján nevelkedett, majd az FC Viitorul játékosa volt. 2015 nyarán igazolt a Vardarhoz, melynek színeiben 78 meccsen 11 gólt szerzett és ugyanennyi gólpasszt jegyzett.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL

Érkezők:
Huszti Szabolcs (Csangcsun Jataj – Kína), Tomás Tujvel (szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek: –

Kiszemeltek:Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Boban Nikolov (macedón, Vardar Szkopje – Macedónia)
Távozók: Barczi Dávid (Vasas, szabadon igazolhatóként), Horváth Tamás (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Fejes András (Debrecen, Mezőkövesd, Paks), Ezekiel Henty (nigériai, Slovan Bratislava – Szlovákia, Göztepe – Törökország), Asmir Suljic (bosnyák, Slovan Bratislava – Szlovákia), Szolnoki Roland

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik