Videoton: Kovács Istvánért ajánlatot tett a Hajduk Split

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.31. 14:25
null
Kovács István az előző szezonban a Gyirmót elleni bajnokin sérült meg, és bár keveset játszik a Videotonban, ragaszkodnak hozzá (Fotó: Földi Imre)
A Nemzeti Sport Online Horvátországból úgy értesült, hogy a Hajduk Split szerdán ajánlatot tett a Videoton FC ötszörös magyar válogatott játékosáért, Kovács Istvánért, ám a fehérváriak elutasították azt.

 

Úgy tudjuk, a Futács Márkót is foglalkoztató Hajduk Split már jó ideje érdeklődik Kovács István iránt, hiszen a csapat vezetőedzője, a Videotonnal 2015-ben bajokságot nyerő Joan Carrillo jól ismeri és nagyra értékeli a középpályást, aki ebben a szezonban két tétmeccsen játszott az első csapatban, összesen 32 percet. Igaz, a nyári felkészülés során több edzőmérkőzésen is kezdő volt, de egy tréningen ismét megsérült, majd betegség hátráltatta.

Ennek ellenére a Videoton elutasította a horvát klub szerdai ajánlatát. Pedig Kovács már az előző szezonban sem számított alapembernek, igaz, áprilisban a Gyirmót ellen megsérült, ami miatt több hónapos kihagyásra kényszerült.

„Én is úgy tudom, hogy Kovácsért ajánlatot tett a Hajduk, ám a Videoton nem engedi el a középpályást – erősítette meg az NSO értesülését a 25 éves futballista menedzsere, Filipovics Vladan. Az elmúlt másfél évben ez már vagy a negyedik ajánlat volt, különböző kluboktól, de nem engedte el a Videoton, miközben ez idő alatt alig játszott.”

Kováccsal kapcsolatban tavaly ősszel az arab emírségekbeli Bani Jasz ajánlatáról számoltunk be, télen a Ferencváros érdeklődéséről lehetett hallani, de úgy tudjuk, a Hajduknak sem ez volt az első ajánlata. Kovács szerződése még két évig, 2019 nyaráig szól a Videotonnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik