Videoton: Juhász Roland aláírt a fehérváriakhoz - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.18. 12:59
null
Juhász Roland a Videotonnál folytatja (Fotó: Korponai Tamás – archív)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton a hivatalos honlapján bejelentette, hogy kettő plusz egy évre szerződtette a belga Anderlechttel múlt héten szerződést bontó Juhász Rolandot.

Ahogy a múlt héten beszámoltunk róla, Juhász Roland előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Videotonnal, és a klub bejelentése szerint sikerült megállapodnia a fehérváriakkal, kettő plusz egy évre írt alá.

„Nagyon örülök, hogy végre végleg rendeződött a sorsom és hogy a Vidiben folytathatom a pályafutásomat. Az elmúlt fél évben megtapasztaltam, hogy mennyire profin működik ez a klub, úgy érzem, a legjobb döntést hoztam meg azzal, hogy Székesfehérvárra igazoltam. Az, hogy ilyen korán búcsúztunk az Európa-ligától, persze most mindenki számára óriási csalódás, korábban éltem már át hasonlót az Anderlecht játékosaként is. Azonban tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen kudarcot követően még inkább motiváltak lesznek a játékosok, mindenki bizonyítani szeretne. Az Anderlechttel mi az akkor még kis csapatnak számító BATE ellen estünk ki a BL-ből, ami legalább akkora meglepetés volt, mint a Vidi mostani búcsúja, ám az a pofon végül jól sült el, hiszen utána sokkal jobb eredményeket értünk el a belga bajnokságban és később a nemzetközi porondon is. Biztos vagyok benne, hogy hasonló lesz a helyzet itt a Vidinél is, hiszen nagyszerű csapatról van szó, melyben remek játékosok szerepelnek" – nyilatkozta a vidi.hu-nak Juhász Roland.

Mint ismert, a magyar válogatott védő a tavaszt is a Videotonnál töltötte, miután az Anderlecht kölcsönadta az NB I-es csapatnak.

Juhász számára nem alakult jól a legutóbbi idény első fele, mivel a brüsszeliek tavaly nyáron kinevezett vezetőedzője nem számított rá, de Fehérváron rendszeres játéklehetőséget kapott, és Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a Kuvait elleni keretbe már ismét meghívót küldött neki.

JUHÁSZ: A FOCI UTÁNI ÉLET MIATT IS FONTOS VOLT HAZAJÖNNEM

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Arturo Álvarez (amerikai-salvadori, Pacos Ferreira – portugál, kölcsön után végleg), Juan Calatayud (spanyol, RCD Mallorca – Spanyolország), Vítor Gomes (portugál, Rio Ave – portugál,kölcsön után végleg), Fejes András (Siófok – kölcsönből vissza), Izing Martin (FC Tatabánya – kölcsönből vissza), Juhász Roland (Anderlecht – Belgium, kölcsön után végleg), Kleinheisler László (Puskás Akadémia – kölcsönből vissza), Lencse László (Aszterasz TripoliszGörögország, kölcsönből vissza), Joaquim Manuel Welo Lupeta (portugál, szabadon igazolható), Milan Perics (szerb, Ferencváros – kölcsönből vissza), Sándor György (al-Ittihad FC – Szaúd-Arábia, kölcsönből vissza), Mamadu (bissau-guineai, Desportivo Aves – portugál), Chukwucheben „Moris” Enete (nigériai, Puskás Akadémia), Zé Luís (zöld-foki-szigeteki, Braga – Portugália, kölcsönbe), Vaskó Tamás (Kecskemét, kölcsönből vissza)

Távozik/távozhat: Mladen Bozsovics (montenegrói, Tom Tomszk – Oroszország), Fejes András (MTK Budapest – kölcsönbe), Kaká (brazil, Deportivo La Coruna – Spanyolország), Izing Martin (?), Lencse László (?), Nikola Mitrovics (szerb, Maccabi Tel-Aviv – Izrael?), Milan Perics (szerb, ?), Héctor Sánchez (spanyol, ?)
Kiszemeltek: Rúben Tiago Rodrigues Ribeiro (portugál, Beira Mar – Portugália)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik