Videoton: jó hírek érkeztek Danilovics állapotáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.15. 12:24
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton combsérüléssel bajlódó kapusa, Braniszlav Danilovics a klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a tervezettnél hamarabb elkezdheti a rehabilitáció második szakaszát.

A 27 esztendős játékos a Ferencváros elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján sérült meg. A kapust ezek után megműtötték, a lábából mintegy tíz centiméter átmérőjű vérömlenyt távolítottak el.a Ferencváros elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján sérült meg. A kapust ezek után megműtötték, a lábából mintegy tíz centiméter átmérőjű vérömlenyt távolítottak el.

„Danilovics a műtét után néhány napot otthon lábadozott, majd ezt követően csatlakozott az együtteshez. Természetesen nem abban az értelemben, hogy együtt edz a többiekkel, de a csapat ritmusát elkezdte felvenni, ami azt jelenti, hogy amikor edzése van a Vidinek, akkor kijön a stadionba. A rehabilitáció első fázisa elkezdődött, a sebe nagyon szépen gyógyul. Elképzelhetőnek tartom, hogy a tervezettnél hamarabb is elkezdheti a rehabilitációs munka következő szakaszát” – mondta a vidi.hu-nak Kovács Tibor csapatorvos.

„Nagyon jó a közérzetem, jól érzem magam, és örülök, hogy nap mint nap együtt lehetek a csapattal. Nem nézek visszafelé, a sérülésem már a múlté, csak előre tekintek, és optimistán várom, hogy elkezdhessem a komolyabb rehabilitációs munkát” – árulta el Danilovics.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik