Videoton: így állnak a stadionépítési munkák – képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.13. 21:33
null
Így állnak most az építési munkálatok (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2017/03/13/felgyorsultak-a-stadionepitesi-munkak.html">vidi.hu</a>)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján számolt be új stadionjának felgyorsult építési munkálatairól.

 

„A kedvező időjárásnak köszönhetően a monolit vasbeton szerkezet építése fokozott tempóban haladhat, a lelátókaréj mélyalapozása pedig a még álló pilon alatti területek kivételével befejeződött. A síkalapozási munkák a lelátókaréj alatt 75 százalékos készültségben vannak, és megkezdődött a jelenlegi szakasz egyik leglátványosabb része, az előre gyártott lelátókaréj vasbeton szerkezetének összeszerelése. A főépület vasbeton szerkezetének bontása a héten befejeződik, ezt követően elkezdjük a kőműves szerkezetek kivitelezését. A külső területeken a közművek jelentős része, nagyjából 70 százaléka elkészült, az új kilátótorony acélszerkezetének összeszerelése pedig a héten kezdődhet el. Várhatóan április elején bontjuk el az utolsó acél pilont” – idézi a Sóstói Stadion építése kapcsán Horváth Lászlót, a Sóstó Konzorcium projektvezetőjét a vidi.hu.

(Fotó: Videoton/Facebook)
(Fotó: Videoton/Facebook)

 

(Fotó: vidi.hu)
(Fotó: vidi.hu)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik