Videoton: Henning Berg távozik a csapattól – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.02. 19:10
null
Henning Berg itt még a Videoton felszerelésében (Fotó: Veres Viktor)
Henning Berg vezetőedzővel egy év után, közös megegyezéssel szerződést bontott a Videoton – adta hírül péntek este hivatalos honlapján az NB I-es labdarúgócsapat.

 

A Videoton a 2016–2017-es bajnoki szezont ezüstéremmel zárta – az „aranymeccsen” 1–0-ra kikapott a Honvédtól –, a Magyar Kupától pedig a 16 közé jutásért vívott mérkőzéssel búcsúzott.

„Számomra is csalódás a kupakiesés és a bajnokság végeredménye, pedig nagyon közel álltunk az aranyéremhez. Mindazonáltal örülök annak, hogy a csapat fejlődött az elmúlt egy évben. Mi szereztük a legtöbb gólt és mi kaptuk a legkevesebbet, ami legtöbbször elég ahhoz, hogy egy csapat megnyerje a bajnokságot. Élveztem a Székesfehérváron töltött időt, örülök, hogy a Videoton vezetőedzője lehettem. Természetesen köszönettel tartozom a játékosoknak, a stábnak és a vezetőségnek, a legjobbakat kívánom nekik! Végül, de nem utolsó sorban szeretném megköszönni a szurkolók szezonban nyújtott támogatását és segítségét is!” – idézi a vidi.hu Henning Berg búcsúszavait.

A norvég szakember 2016 májusában érkezett Székesfehérvárra, 33 bajnokin, 3 Magyar Kupa-meccsen és 6 Európa-liga-találkozón irányította a Vidit.

Mint ahogy arról a Berg távozásáról szóló első hírek felröppenésekor beszámoltunk, szerb sajtóinformációk szerint a belgrádi Partizannal bajnokságot és kupát nyerő Marko Nikolics lesz a székesfehérváriak új vezetőedzője. Szerbiában úgy tudják, a Vidi időközben meg is egyezett a Partizannal már szakító szerb szakemberrel, és hazai viszonylatban csúcsgázsit fizet majd neki.

SZAVAZÁS

Mi lesz a Videotonnal?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik