Nemzetisport.hu 2013.02.16 18:46 Frissítve: 2014.11.08 03:33

Videoton: Haraszti sérülésre „volt ítélve”; kiengedték a kórházból

A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a Zalaegerszeg elleni kupavisszavágón megsérülő Haraszti Zsoltot ma délután kiengedték a megyei kórházból. A játékos kedden esett át a műtéten, mostantól pedig otthon lábadozhat.

 

„A csöveket már kivették a lábamból, gyógytornázom, a fájdalmaim is szűnőben. Egyelőre tétlenségre vagyok kényszerítve, a napjaim alvással, tévézéssel és olvasással telnek. Nagyon sajnálom, hogy nem vehetek részt a többiekkel a törökországi edzőtáborban, viszont rendkívül jól esett, hogy a társak videoüzenetben jobbulást kívántak. Különleges látogatóm is volt, Kispera, vagyis ifjabb Horváth Gábor szintén meglátogatott a kórházban, vagyis nem vagyok egyedül, és a gyógyulásban nagyon sokat segít az engem körülvevő szeretet. A műtétre nem emlékszem, végig aludtam, inkább az maradt meg bennem, hogy körülöttem mindenki milyen kedvesen viselkedett velem az elmúlt napokban, ezért csak köszönettel tartozom" – mondta Haraszti Zsolt a vidi.hu-nak.

„A következő időszakban gyógytornára fogok járni, de kisebb mértékben már most is képes vagyok mozgatni a bokámat, illetve napról napra jobban be tudom hajlítani a lábamat. Az első két nap nagyon rosszul éreztem magam, hiszen mostanában egyre jobban ment a játék, vagyis a legkevésbé sem hiányzott ez a sérülés. Gyarmati Erik doktor úr elmondta, hogy egy régebbi sérülésem miatt nagy esélye volt, hogy előbb-utóbb elszakad a térdszalagom, ezt a tényt akár vigaszként is felfoghatom. Most azt mondom magamnak: ami megtörtént megtörtént, itt a feladat előttem, azt kell megoldanom. Stopira példája lebeg a szemem előtt, Stopi gyorsan a régi lesz, és én is csak azt üzenhetem a szurkolóknak, hogy hamarosan újra pályára lépek" – tette hozzá a fiatal játékos.

2020.05.29 20:50:10

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A vastapsot kapó, 1954-ben nyertes nyugatnémetek helyére odaképzeltem Aranycsapatunk akkor még élő legendáit, Puskást, Grosicsot és Buzánszkyt.

2020.05.29 19:33:22

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Már az első félidőben öt góllal vezettek a zalaiak, és a győzelemmel felugrottak a 8. helyre a tabellán.

2020.05.28 15:48:12

Labdarúgó NB I M. G.

Felcsútra megy a listavezető Ferencváros, Paksra a Fehérvár, a liláknak Kisvárdán kellene javítani.

2020.05.28 22:28:13

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ne félj, babám, pályán a Tabán!