HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2013.02.16 18:46 Frissítve: 2014.11.08 03:33

Videoton: Haraszti sérülésre „volt ítélve”; kiengedték a kórházból

A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a Zalaegerszeg elleni kupavisszavágón megsérülő Haraszti Zsoltot ma délután kiengedték a megyei kórházból. A játékos kedden esett át a műtéten, mostantól pedig otthon lábadozhat.

 

„A csöveket már kivették a lábamból, gyógytornázom, a fájdalmaim is szűnőben. Egyelőre tétlenségre vagyok kényszerítve, a napjaim alvással, tévézéssel és olvasással telnek. Nagyon sajnálom, hogy nem vehetek részt a többiekkel a törökországi edzőtáborban, viszont rendkívül jól esett, hogy a társak videoüzenetben jobbulást kívántak. Különleges látogatóm is volt, Kispera, vagyis ifjabb Horváth Gábor szintén meglátogatott a kórházban, vagyis nem vagyok egyedül, és a gyógyulásban nagyon sokat segít az engem körülvevő szeretet. A műtétre nem emlékszem, végig aludtam, inkább az maradt meg bennem, hogy körülöttem mindenki milyen kedvesen viselkedett velem az elmúlt napokban, ezért csak köszönettel tartozom" – mondta Haraszti Zsolt a vidi.hu-nak.

„A következő időszakban gyógytornára fogok járni, de kisebb mértékben már most is képes vagyok mozgatni a bokámat, illetve napról napra jobban be tudom hajlítani a lábamat. Az első két nap nagyon rosszul éreztem magam, hiszen mostanában egyre jobban ment a játék, vagyis a legkevésbé sem hiányzott ez a sérülés. Gyarmati Erik doktor úr elmondta, hogy egy régebbi sérülésem miatt nagy esélye volt, hogy előbb-utóbb elszakad a térdszalagom, ezt a tényt akár vigaszként is felfoghatom. Most azt mondom magamnak: ami megtörtént megtörtént, itt a feladat előttem, azt kell megoldanom. Stopira példája lebeg a szemem előtt, Stopi gyorsan a régi lesz, és én is csak azt üzenhetem a szurkolóknak, hogy hamarosan újra pályára lépek" – tette hozzá a fiatal játékos.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Ricccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.

2019.02.19 21:15:17

Labdarúgó NB I BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. Csakhogy akinek a történetéből városi legenda lesz, a nadrágjából divat, a pályafutásából meg példa, annak nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy mit tesz, hanem arra is, meddig.

2019.02.18 21:18:24

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A Fradinak lőtt ollózós gólja megvillantotta az ismerős varázst.