Videoton: Gattuso hazatért gondolkodni - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2014.05.07. 22:15
A Videoton vezetőivel folytatott tárgyalások után ma este visszatért Olaszországba Gennaro Gattuso - írja az egyik olasz futballportál, a gianlucamarzio.com. Mint arról tegnap a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, a világbajnok futballistából lett tréner kedden Magyarországra érkezett, este pedig több olasz forrás is arról számolt be, hogy a Videoton elöljáróival tárgyal a vezetőedzői pozícióról.

Az olasz portál szerint a felek tárgyaltak, a Videoton vezetői szeretnék, ha a következő szezonban Gennaro Gattuso ülne le a csapat kispadjára.

A 36 éves olasz szakember gondolkodási időt kért, ma este hazautazott Olaszországba, hogy ott rágja át, belevág-e a magyarországi kalandba.

Ahogy arról olasz források beszámoltak, a Videoton kétéves szerződési ajánlatot tett Gattuso elé, akinek más megkeresései is vannak, többek között Görögországból az AEK Athéntól keresték, míg hazájában a Sassuolo és a Novara érdeklődött szándékai felől.

A Videoton nem kívánta kommentálni az olasz honlapok értesüléseit. „Folyik az edzőkeresés, azonban szokásunkhoz híven akkor fogjuk tájékoztatni a közvéleményt, ha meglesz a Videoton FC új vezetőedzője" – válaszolt a Gattusóval kapcsolatos hírekkel kapcsolatos érdeklődésünkre Szabó Gergő,a Videoton sajtófőnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik