nemzetisport.hu 2015.08.13 09:14 Frissítve: 2015.08.13 09:53

Videoton: Feczesin még kicsit dühös Nalepa belépője miatt

Feczesin Róbert, a Videoton támadója nehezen viselte, hogy lemaradt a Bajnokok Ligája-selejtezőről. A 29 esztendős játékos a Ferencváros elleni Szuperkupa-meccsen sérült meg, a kemény belépő miatt még kicsit dühös Michal Nalepára, és hogy nem büntették meg kellően a Fradi hátvédjét.

 

„Nehezen éltem meg, hogy az elmúlt hetekben csak a lelátóról nézhettem a meccseket – mondta Feczesin Róbert a Nemzeti Sportnak. – Már csak azért is, mert végigcsináltam a felkészülést, a bajnoki rajt közeledtével egyre jobb formában éreztem magam, az edzőmeccseken sorra rugdostam a gólokat, alig vártam, hogy kezdődjön a szezon, erre az Szuperkupa- meccsen szétrúgták a lábamat.”

„Kicsit dühös vagyok Michal Nalepára… Pontosabban inkább azért vagyok mérges, mert nem büntették meg kellően a belépőjéért. Hátulról csúszott rá a bokámra, és bár később a kiállítás sorsára jutott, hol maradt a büntetés azért a durva belépőért? Nem azt mondom, hogy szándékosan rúgott le, hiszen a sérülés benne van a futballban, de a hátulról történő belépőket sokkal keményebben kellene elbírálni. Tessék, itt az én példám, az egész elmúlt idényben azért dolgoztam, hogy aranyérmet szerezzek a Videotonnal, és Bajnokok Ligája-selejtezőn léphessek pályára, erre egy ilyen durvaság miatt egyetlen percet sem játszhattam a BL-ben. Nehezen dolgoztam fel, hogy ilyen balszerencsés vagyok, a bajt csak tovább tetézte, hogy a csapatnak sem ment a futball.”

„Az öltözői életből nem estem ki, kezelésekre jártam a pályára, erősítőterembe, biciklizni, ott voltam mindennap a csapattal. Rutinosabb játékosként, hangadóként kutya kötelességemnek éreztem, hogy ha mással nem, legalább szavakkal segítsem a többieket. Ha valaki tanácsért fordult hozzám, megpróbáltam néhány jó szóval erőt önteni belé. A nyáron sokan távoztak tőlünk, nekünk, akik itt maradtunk, össze kell tartanunk.”

2019.12.15 17:15:52

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Zubkov találatára nem érkezett válasz a lelkes DVTK-tól, a 8311 szurkoló remek hangulatot teremtett.

2019.12.14 23:58:11

Labdarúgó NB I S. T. J.

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.12.14 13:06:41

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN (percről percre)

A hazaiak legnagyobb lehetőségét Lanzafame, a vendégekét Feczesin hagyta ki.

2019.12.14 13:13:20

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Rubus Tamás öngólja után Pátkai Máté fejjel vette be a kisvárdaiak kapuját.

2019.12.14 13:15:23

Labdarúgó NB I TŐSÉR NORBERT (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Történelmi ZTE-siker, a zalaiak először diadalmaskodtak a PAFC ellen • Több helyzetet is kihagytak a hazaiak.