Videoton: Farkas II Balázs, Demjén és Filipovics távozik, Présinger is mehet

Vágólapra másolva!
2010.06.10. 12:24
Farkas II Balázs, Demjén Gábor és Nenad Filipovics egyaránt távozik a Videoton labdarúgócsapatától – adta hírül a fehérváriak hivatalos honlapja, a vidi.hu.

„Farkas II klubjával, a Dinamo Kijevvel nem sikerült megállapodnunk, még azt sem tudtuk elérni, hogy némileg csökkentsék az érte kért összeget, így ezt a kérdést lezártnak tekintem: Balázst nem tudjuk itt tartani. Nem kívánom a továbbiakban foglalkoztatni az MTK-ban kölcsönben szereplő Nenad Filipovicsot, s ugyanezt kell mondjam Demjén Gáborral kapcsolatban is. Abban a reményben adtuk őt kölcsön Újpestre a télen, hogy ott több játéklehetőséget tudnak biztosítani a számára, s ide visszakerülve tudunk vele foglalkozni. Azonban ott sem nagyon lépett pályára, így nem szándékozom a továbbiakban a Videotonban tartani, megfelelő feltételek esetén elengedjük. Présinger Ádámot mindenféleképpen kölcsönbe szeretném adni, mert jelenleg nem tudunk neki megfelelő mennyiségű lehetőséget biztosítani” – nyilatkozta Mezey György, aki szerdán szerződést hosszabbított a klubbal.

A 2009–2010-es idényt ezüstéremmel záró Videoton eddigi egyetlen nyári szerzeménye a kapus Mladen Bozsovics, bár információink szerint az újpesti Dusan Vasziljeviccsel is közel állnak a megállapodáshoz.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik