Videoton: Egervári szerint kitartanak José Gomes mellett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.14. 09:50
Mint a hétvégén beszámoltunk róla, José Gomes, a Videoton vezetőedzője a Pápa elleni bajnokit követően saját hivatalos honlapján arról írt, hogy létezik egy lobbi, amely egy korábbi magyar szövetségi kapitányt kíván a helyére ültetni. Arról is beszámoltunk, hogy Gomes értesüléseink szerint Egervári Sándorra gondolt, ám a szakember a Nemzeti Sportnak elmondta, nem érdeklődtek iránta Fehérvárról.



 

José Gomes saját blogjában erről is írt (bár az ominózus részt sajtósa utóbb törölte): „A játékvezetők számos alkalommal sújtottak minket büntetőkkel, mivel van egy lobbi, amely a korábbi magyar szövetségi kapitányt akarja a Videoton élén látni.”

Megkerestük a korábbi magyar kapitányt, Egervári Sándort, ugyanis értesüléseink szerint róla szólt Gomes megjegyzése.

„Természetesen hozzám is eljutott már a hír, amelyik a Videotonnal kapcsol össze, csakhogy semmi alapja – reagált Egervári Sándor. – Újságírók, barátok is kerestek, hogy valóban érdeklődtek-e irántam Fehérvárról, rendre azt válaszoltam, nem. Úgy látom, a Videoton vezetősége kitart edzője mellett, akivel amúgy remek a kapcsolatom, ellentétben elődjével. Azt hiszem, José Gomes rossz információkat kap, ezért mondhatott ilyeneket. Persze, ha egy csapatnak gyengébben megy, nő a feszültség.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik