Videoton: Dél-Koreából csábítják a fehérvári gólvágót

Vágólapra másolva!
2016.12.27. 18:24
null
Feczesin jó teljesítményével külföldi érdeklődést is felkeltett (Fotó: Meder István)
A Nemzeti Sport Online Dél-Koreából származó értesülései szerint egy, a helyi élvonalban szereplő csapat érdeklődik a Videoton FC 11-szeres magyar válogatott centere, Feczesin Róbert iránt.

Feczesin szerződése a transfermarkt.de adatbázisa szerint 2017. június 30-án jár le, ezt követően – ha a Videoton nem hosszabbít vele szerződést – szabadon átigazolhat, januártól pedig szabadon tárgyalhat a kérőivel. A 30 éves csatár az ősszel jó formában futballozott, 8 találattal holtversenyben vezeti az NB I góllövőlistáját, összesen 25 tétmérkőzésen 10 alkalommal talált be.

Feczesin Róbert rutinos légiósnak számít, Olaszországban a Brescia, az Ascoli és a Padova csapatában is futballozott, ezt követően tért vissza Magyarországra, a Videotonhoz.

A dél-koreai K-League lebonyolítása tavaszi-őszi rendszerű, a bajnokság márciustól novemberig szokott tartani. A ligában légióskorlátozás van érvényben, a csapatok legfeljebb négy külföldi játékost foglalkoztathatnak, közülük az egyiknek az ázsiai szövetség (AFC) égisze alá kell tartoznia. A 12 csapat közül 6-nak telített a légióskontingense, persze ez az átigazolási időszakban még változhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik