Videoton: a válogatott védőért francia klub jelentkezett be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.01. 16:03
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Dijon a nyári átigazolási időszak utolsó napján ajánlatot tett Lang Ádámért, a Videoton magyar válogatott középhátvédjéért, amit a székesfehérvári klub el is fogadott.

Információink szerint a Dijon és a Videoton mindenben megegyezett egymással Lang Ádám átigazolása ügyében, ám a francia klub kicsúszott a regisztrációs határidőből, azaz nem tudta időben rögzíteni az átigazolást a nemzetközi átigazolási rendszerben (TMS).

A Nemzeti Sport érdeklődésére a játékos menedzsere, Illés Zoltán elmondta: az éjszaka folyamán megszületett az egyezség, és a Feröer elleni válogatott mérkőzés után Lang elutazik a francia klubhoz.

Azt az értesülést ugyanakkor Illés sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta, hogy a Dijon kicsúszott a regisztrációs határidőből – azaz a klubváltást még nem tekinthetjük hivatalosnak, már csak azért sem, mert a két érintett csapat még nem kommunikálta.

Kovács Zoltán, a székesfehérváriak sportigazgatója a vidi.hu-n csütörtök délután megjelent hosszú interjújában csak röviden tért ki az ügyre, ennyit mondván: „Lang Ádámért is érkezett ajánlat, erről mást jelenleg nem tudok mondani”.

A legutóbbi idényben a másodosztályban második helyen végző, s ezzel az élvonalba feljutó Dijon három fordulót követően három ponttal a 15. helyen áll a Ligue 1-ben. A csapat az előző körben hazai pályán 4–2-re megverte a Lyont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik