Videoton: a válogatott középső védő szóban elkötelezte magát

BORBOLA BENCEBORBOLA BENCE
Vágólapra másolva!
2015.06.18. 08:48
null
Juhász Roland és Lang Ádám a válogatott után a Videotonban is egymás mellett játszhat (Fotó: Korponai Tamás)
Lang Ádám szóban elkötelezte magát a labdarúgó NB I címvédőjéhez, a Videotonhoz, így minden bizonnyal Székesfehérvárra költözik Győrből. A Vidinél így összeállhat a Juhász Roland, Lang Ádám kettős, amely a válogatottban már játszott egymás mellett.

– Épp a tengerparton a napernyő alatt?
– Majdnem… Itt vagyok Budapesten egy gyerektáborban – mondta a Nemzeti Sportnak Lang Ádám. – A régi ificsapatunkból egy korábbi csapattársam utánpótlásedző lett, megkért, ha van időm, hírverésre jöjjek le a gyerekek közé egy kicsit futballozni. Nem tudtam nemet mondani. Épp most jöttem le a pályáról.

– Nem kellene pihennie egy kicsit?
Azért arra is szakítok időt. Bár túlzásba egyébként sem vihetem, vasárnapig van kimenőm. Nem túl sok ez a néhány nap, de ha itt végzek a focitáborban, néhány napra teljesen leállok. Hosszú volt a szezon, zaklatott hónapok állnak mögöttem, szóval rám fér a kikapcsolódás. Lehet, hogy lemegyek a Balatonra a barátokkal, és elterülök a strandon a fűben.

– És Lang Ádám merre veszi az irányt? Hallani, a Videotonnal már megegyezett.
– Nem titok, szóban már elköteleztem magam Székesfehérvárra. Találkoztam a vezetőkkel, beszélgettünk a jövőről, átrágtuk magunkat a részleteken, aztán kezet fogtunk, és úgy álltunk fel az asztaltól, hogy a Videotonban folytatom a pályafutásomat. Már csak a papírmunka van hátra, a Győrben kialakult helyzet miatt ez nem megy egyik pillanatról a másikra.

– Volt olyan NB I-es csapat, amelyik nem hívta?
Jobban belegondolva nem... Sok helyről konkrét ajánlatom is volt, akadt, akivel hosszasan beszélgettünk, ám nem egyeztünk meg. Egy biztos, jó érzés, hogy ennyi helyről kerestek. Remek visszaigazolása annak, hogy valamit mégiscsak jól csinálok.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MI SZÓLT A VIDEOTON AJÁNLATA MELLETT, VALAMINT HOGY TÚLTETTE-E MÁR MAGÁT A GYŐRI HÓNAPOKON, OLVASSA EL A TELJES INTERJÚT A NEMZETI SPORT CSÜTÖRTÖKI SZÁMÁBAN!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTONNÁL

Érkezők: Lang Ádám, Pátkai Máté (mindketten Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Braniszlav Danilovics (szerb, PAFC)

Kölcsönből visszatérők:Hudák Martin (PAFC, ?),Kleinheisler László (PAFC, ?), Papp Máté (Dunaújváros, ?), Szekeres Adrián (Dunaújváros), Tar Zsolt (PAFC, ?), Tóth Balázs (PAFC, ?), Tomás Tujvel (szlovák, Kecskeméti TE), Zsótér Donát (PAFC, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Rydell Poepon (holland, Valenciennes – Franciaország), Rudolf Gergely (Győri ETO, szabadon igazolható)

Távozók: Juan Calatayud (spanyol, szabadon igazolható), Horváth Tamás (Puskás Akadémia), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa – Lengyelország), Sándor György (szabadon igazolható, érdeklődnek iránt: PAFC), Stopira (zöld-foki-szigeteki, szabadon igazolható; érdeklődnek iránta: Hajduk Split – Horvátország)

Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Barcsay Márk (PAFC, ?)

Távozhatnak: Juhász Roland (érdeklődnek iránta: külföld), Kleinheisler László (érdeklődik iránta: Slask Wroclaw – Lengyelország), Tóth Balázs (PAFC-kölcsön után lejár a szerződése), Tomás Tujvel (szlovák)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik